Home » Știri » Știri externe » Atentat Germania: bărbați anchetați, în urma raziei de pe fostul Aeroport Tempelhof din Berlin

Atentat Germania: bărbați anchetați, în urma raziei de pe fostul Aeroport Tempelhof din Berlin

Sebastian Rotaru / 20.12.2016, 12:24
Atentat Germania: bărbați anchetați, în urma raziei de pe fostul Aeroport Tempelhof din Berlin

Poliția germană anchetează patru bărbați, ridicați luni noaptea, dintr-un hangar în care sunt cazaţi refugiaţi, din incinta fostului Aeroport Tempelhof din Berlin.

Momentan niciun bărbat nu a fost arestat. Descinderea vine ca urmare a atentatului din Berlin, în care un camion a intrat într-o mulțime aflaă la un Tărg de Crăciun și în umra căruia 12 oameni au murit, relatează The Associated Press, citată de news.ro.

Acest anunţ a fost făcut marţi pentru DPA de către Sascha Langenbach, o purtătoare de cuvânt a Biroul pentru Afaceri privind refugiaţii din Berlin.

Până la 250 de poliţişti au luat parte la operaţiunea de pe fostul aeroport, potrivit agenţiei germane de presă.

[rssfeed id='1612173855' template='list' posts=2]

Mai multe publicaţii germane au scris marţi, citând surse din domeniul securtăţii, că presupusul atactor este un refugiat pakistanez, ”Naved B.”, care a intrat în Germania la sfârşitul anului trecut sau la începutul acestui an.

Poliţia a refuzat să comenteze aceste informaţii şi a trimis The Associated Press să ceară mai multe detalii procurorilor federali, însă aceștia nu au răspuns imediat la telefon.