Home » Știri » Dacian Cioloș, după discuția cu Grindeanu: nu e deloc, deloc, deloc uşor să aplice programul de guvernare

Dacian Cioloș, după discuția cu Grindeanu: nu e deloc, deloc, deloc uşor să aplice programul de guvernare

Sebastian Rotaru / 05.01.2017, 14:52
Dacian Cioloș, după discuția cu Grindeanu: nu e deloc, deloc, deloc uşor să aplice programul de guvernare

Fostul premier Dacian Cioloş a declarat, joi, după discuţia avută la Palatul Victoria cu Sorin Grindeanu, că i s-a părut că premierul este un om „angajat” şi determinat să aplice programul de guvernare.

Dacian Cioloș a spus însă că nu i se pare „deloc, deloc, deloc” uşor acest lucru, aşa cum ştie datele bugetare, spune news.ro.

„M-am întâlnit, am trecut în revistă principalele teme, proiecte, pe fiecare domeniu. A fost o primă discuţie. Mi s-a părut un om angajat şi hotărât să aplice programul de guvernare. Nu i-am dat sfaturi, că nu e cazul să-i dau sfaturi, am răspuns la întrebările pe care mi le-a pus”, a spus Dacian Cioloş.

El a afirmat că discuţia a fost „foarte aplicată” şi i-a spus lui Grindeanu că îi stă la dispoziţie dacă mai are nevoie de alte discuţii. Cioloş nu a vrut însă să comenteze măsurile din programul de guvernare, afirmând că acest subiect nici nu a fost abordat în cadrul întâlnirii.

[rssfeed id='1612173855' template='list' posts=2]

„Eu îi doresc succes. Cu informaţiile pe care le am eu legat de potenţialul bugetului, nu va fi deloc, deloc, deloc uşor (de aplicat programul de guvernare – n.r.)”, a adăugat Dacian Cioloş.

Întâlnirea dintre premierul Sorin Grindeanu şi fostul prim-ministru Dacian Cioloş s-a încheiat în jurul orei 12:40, după o discuție de două ore şi jumătate.

Astăzi, Guvernul Grindeanu a avut prima zi de lucru ca guverm, membrii și-au ridicat portofoliile de la ministere, iar până sâmbătă, Parlamentul nou este în sesiune extraordinară.

Sorin Grindeanu este propunerea de premieri a coaliției PSD – ALDE, a doua după ce Sevil Shhaideh, prima propunere la funcșia de prim-ministru a fost respinsă de către președintele Klaus Iohannis.