Home » Știri » Ce s-a întâmplat înainte ca Maria Diana să fie ucisă de urs în Jepii Mici. Declarația cutremurătoare a iubitului ei: „Am încercat! Preferam să fiu eu”

Ce s-a întâmplat înainte ca Maria Diana să fie ucisă de urs în Jepii Mici. Declarația cutremurătoare a iubitului ei: „Am încercat! Preferam să fiu eu”

Redactia Știri / 12.07.2024, 11:11

Zilele trecute, pe un traseu din Jepii Mici a avut loc o tragedie uriașă: Maria Diana Cazacu, o tânără de doar 19 ani, a fost ucisă de un urs.

Din câte se pare, fata se plimba prin pădure alături de iubitul ei, însă la un moment dat un urs a început să îi urmărească și să le dea târcoale. Ei au încercat să îl alunge și au sunat la 112, dar totul a fost în zadar.

Potrivit informațiilor apărute, Maria Diana s-a speriat și a luat-o la fugă, moment în care ursul a atacat-o și a mușcat-o de picior. După care a tras-o și au căzut amândoi într-o râpă adâncă de aproximativ 200 de metri.

În urma rănilor suferite după cădere, dar și a mușcăturilor ursului, tânăra de doar 19 ani a murit. Iar iubitul ei a așteptat îngrozit ca autoritățile să vină la fața locului și să intervină.

[rssfeed id='1612173855' template='list' posts=2]

Prefera să fie el în locul fetei

Iubitul fetei a declarat în cadrul jurnalului de știri de la PRO TV că ei au făcut tot posibilul să sperie ursul, dar acesta nu a cedat și i-a atacat. Mai mult decât atât, băiatul a afirmat că ar fi preferat să moară el.

„Inițial, am vrut altceva. Dar ea a zis să facem traseul ăsta. Am zis că urcăm la cascadă, să avem o după amiază minunată. A fost neașteptat, am încercat să sperii ursul, dar nenorocirea s-a întâmplat. Preferam să fiu eu”, a spus iubitul Mariei Diana Cazacu.