Home » Știri » Anamaria Prodan, un nou atac frontal la Laurențiu Reghecampf: „E complet penibil”

Anamaria Prodan, un nou atac frontal la Laurențiu Reghecampf: „E complet penibil”

Ioncea Iulian / 04.07.2024, 13:53

Recent, Laurențiu Reghecampf a fost invitat în podcastul jurnalistei Nasrin Ameri, acolo unde a oferit noi detalii despre procesele pe care le are cu Anamaria Prodan și despre scandalul dintre ei.

Chiar dacă la un moment dat părea că au îngropat securea războiului și au căzut la pace, iată că problemele dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan pare că nu se vor termina niciodată. Mai ales din cauza faptului că procesul de divorț nu este încheiat și mai este mult până la partaj.

Deranjată e faptul că Laurențiu Reghecampf a afirmat că ea i-a furat ambarcațiunile și că el nu vrea să plătească întreținerea caselor în care fosta lui soție locuiește alături de Ronald Gavril, Anamaria Prodan l-a atacat dur pe antrenor.

„A ajuns pe la podcasturi? Săracul de el. Jur, îmi e foarte milă. E rău când nu mai ai de pe ce să bei apă. Greu când nu te mai respectă nimeni. Greu când ești dat afară de peste tot. Greu când nu reușești să mai pui mâna pe nimic din ce aparține familiei, să vinzi, să mai faci rost de bani pentru încă o lună. Greu când ești executat silit pe ce bunuri mai ai pe numele tău. Greu când nu mai ai drept de a antrena din cauza datoriilor. Greu când ești pătat peste tot și când toți își dau coate când apari.

Măcar să ia câteva sute de euro de pe la podcasturi, tot pe spatele meu, căci altfel nu are despre ce să vorbească. Performanțe nu mai sunt de pe vremea lui Prodan. Dumnezeu cu el, nouă ne e rușine cu el, mereu am zis că ne cerem scuze noi pentru toată mizeria din viața lui. Finalul o să-i fie cumplit! Cât despre ce declară pentru câteva sute de euro, Reghecampf este complet penibil”, a spus Anamaria Prodan.

Apoi, ea a dezvăluit că Laurențiu Reghecampf a rămas fără bani.

„Reghecampf nu are bani să-și achite benzina de la mașină, darămite să ne dea nouă bani de facturi. Milă și silă pentru un așa bărbat. Vorbește prin oraș numai prostii, râd toți de el, nu mai are simțul penibilului. În ce lume trăiește?

Vrea să vadă pe ce se cheltuiesc 1.900 euro lunar, asta când îi pune lui Bebe din când în când. Nu știe cât costă curentul sau cât costă facturile la casele noastre. Nu cum declară, că sunt ale lui. Aici se vede mitocănia și golănia lui Reghecampf. Casele lui făcute cu mine în timpul căsătoriei.

Moare de ciudă că este lângă mine Ronald. Vorbește, cum am zis, aiurea prin oraș. Așa este când te uiți în oglindă și încă mai realizezi cum ai decăzut. Despre morți numai de bine”, a declarat Anamaria Prodan pentru SpyNews.