Home » Sport » Salariul pe care Kopic îl va avea la Dinamo în sezonul următor! Contractul i s-a mărit cu 50% după ce a salvat echipa de la retrogradare

Salariul pe care Kopic îl va avea la Dinamo în sezonul următor! Contractul i s-a mărit cu 50% după ce a salvat echipa de la retrogradare

Redactia Știri / 29.05.2024, 10:18

După ce anul trecut a jucat în Liga a 2-a și a reușit să promoveze la baraj în prima divizie, Dinamo București își făcea speranțe că sezonul 2023-2024 va fi unul de vis.

Din păcate pentru echipa din Capitală, începutul de sezon din Liga 1 a fost unul foarte greu, cu puține puncte adunate, iar tot mai multe voci afirmau că Dinamo București va ajunge din nou în cel de-al doilea eșalon.

Conducătorii clubului au luat decizia de a-l schimba pe Ovidiu Burcă și de a-l aduce în locul lui pe Zeljko Kopic, iar echipa a început să câștige. Doar că pe final de sezon lucrurile nu au stat chiar bine, astfel că Dinamo a ajuns să joace barajul pentru rămânerea în prima ligă.

„Câinii Roșii” au reușit să câștige meciul tur cu Csikszereda, de la București, cu 2-0, în retur meciul s-a terminat 0-0, astfel că Dinamo a rămas în Liga 1.

[rssfeed id='1612173855' template='list' posts=2]

Ce salariu va avea Zeljko Kopic la Dinamo

„Se va face o analiză pentru tot sezonul, pentru toată lumea, începând cu mine. Locul lui Dinamo nu e aici. Analiza o facem, în curând vom avea concluziile. În acest an nu am arătat bine, iar acest meci a fost o oglindă a sezonului. Da, și Kopic intră în această analiză. Nimeni nu e ferit”, a spus Andrei Nicolescu, administrator special la Dinamo, imediat după meci.

Potrivit celor de la Gazeta Sporturilor, în ciuda a ce a spus Andrei Nicolescu, Zeljko Kopic a semnat un contract care se prelungește automat dacă echipa scapă de la retrogradare. Și asta nu e tot: din sezonul următor, antrenorul va avea un contract cu 50% mai mare!

Potrivit sursei citate, salariul lui Kopic la Dinamo București urmează să crească de la 8.000 de euro pe lună la 12.000 de euro pe lună.