Home » Sport » Legitimiat de poliție la ora 4 dimineața! Unde l-au găsit oamenii legii pe jucătorul U21 al lui Dinamo

Legitimiat de poliție la ora 4 dimineața! Unde l-au găsit oamenii legii pe jucătorul U21 al lui Dinamo

Redactia Știri / 12.06.2024, 09:46

Reveniți la antrenamente după o mică vacanță de vară, jucătorii de la Dinamo București au efectuat pe 10 iunie 2024, la ora 08.30, vizita medicală la o clinică din Chiajna.

Ajuns la clinica medicală alături de Ahmed Bani și de Costin Amzăr, despre Antonio Bordușanu, fotbalist în vârstă de 19 ani, care este folosit și datorită regulei U21, s-a aflat un lucru incredibil.

Înainte de vizita medicală cu doar patru ore și jumătate, adică la ora 04.00 dimineața, el a fost legitimat de poliție! Potrivit jurnaliștilor de la Gazeta Sporturilor, Antonio Bordușanu se afla într-o mașină care a fost oprită de oamenii legii.

Antonio Bordușanu, în mașină cu doi prieteni

[rssfeed id='1612173855' template='list' posts=2]

Întreaga scenă a avut loc în sectorul 4 al Capitalei, iar jucătorul U21 de la Dinamo București se afla pe bancheta din spate, în față, pe locul șoferului și pe locul din dreapta, fiind alte două persoane.

Potrivit sursei citate, mașina a fost oprită în trafic, iar cele trei persoane din autovehicul au fost legitimate, fără a fi constatată vreo ilegalitate. Astfel, Antonio Bordușanu și prietenii lui au plecat spre casă după ce le-au fost verificate actele.

Până în prezent, Antonio Bordușanu a jucat la Dinamo București 51 de meciuri, a marcat două goluri și a dat cinci pase decisiez. Sezonul trecut, jucătorul U21 a jucat 17 meciuri în Liga 1.