Home » Sport » „Incredibil”! Dennis Politic, anunțul momentului după ce a salvat-o pe Dinamo de la retrogradare

„Incredibil”! Dennis Politic, anunțul momentului după ce a salvat-o pe Dinamo de la retrogradare

Redactia Știri / 30.05.2024, 10:29

Sezonul dezastruos pe care l-a avut Dinamo București s-a încheiat, până la urmă, fericit pentru echipa din Ștefan cel Mare, după ce Dennis Politic și ai lui colegi au reușit să câștige barajul de menținere în Liga 1.

După ce în meciul tur au învins-o cu scorul de 2-0 pe Csikszereda, prin golurile marcate de Dennis Politic, în partida retur Dinamo București a remizat, 0-0, astfel că echipa din Capitală nu s-a întors în Liga a 2-a, acolo de unde venise în urmă cu un an.

Imediat după meci, Dennis Politic a fost întrebat dacă va continua la Dinamo București și dacă mai are contract, însă el s-a rezumat la a afirma că va discuta cu persoanele din conducerea clubului și că își dorește să rămână la trupa din Ștefan cel Mare.

Dennis Politic va deveni tată

[rssfeed id='1612173855' template='list' posts=2]

Din câte se pare, odată terminat sezonul, jucătorul lui Dinamo nu a mai vrut să stea cu gândul la fotbal, deoarece un lucru minunat s-a întâmplat în viața lui: Diana, soția lui, este însărcinată!

„O familie se creează cu dragoste, iar a noastră urmează să se mărească. Suntem incredibil de fericiți să vă anunțăm că vom avea primul nostru copil”, a fost mesajul pe care Diana și Dennis Politic l-au postat pe Instagram.

Cei doi au postat pe celebra rețea de socializare și câteva fotografii prin care arată că tânăra este însărcinată.