Home » Sport » Imaginile bucuriei. Cum a trăit Ciolacu în tribune victoria României împotriva Ucrainei la EURO 2024: „Ro-mândria”

Imaginile bucuriei. Cum a trăit Ciolacu în tribune victoria României împotriva Ucrainei la EURO 2024: „Ro-mândria”

Ioncea Iulian / 18.06.2024, 11:21

EURO 2024, competiție la care naționala României s-a calificat neînvinsă, ar putea fi cel mai important turneu european din istoria țării noastre.

Meciul de debut, împotriva Ucrainei, scor 3-0, a reprezentat deja cea mai mare victorie de la un Campionat European de Fotbal pentru echipa noastră națională. Iar dacă jucătorii lui Edi Iordănescu o țin tot așa, România se poate caifica pentru a doua oară în istorie în fazele eliminatorii ale turneului european!

Prin golurile marcate de Nicolae Stanciu, Răzvan Marin și Denis Drăguș, fotbaliștii lui Edi Iordănescu i-au făcut pe români să spere la o performanță uriașă pentru națională.

Marcel Ciolacu, prezent în tribune la meciul cu Ucraina

Prezent în Germania, chiar în tribunele stadionului din Munchen, Marcel Ciolacu, premierul României, avut un mesaj pentru fotbaliști, după meciul împotriva Ucrainei.

„Am trăit la maximum, alături de alte zeci de mii de români, una dintre cele frumoase victorii ale naționalei noastre. România ne-a arătat ce înseamnă Ro-mândria! Iar pentru asta vă mulțumim din suflet, băieți! O țară întreagă va fi permanent alături de voi”, a scris Marcel Ciolacu pe Instagram.

Premierul României a postat pe celebra rețea și mai multe fotografii realizate atât înaintea victoriei cu Ucraina, cât și în timpul partidei.

„M-am bucurat să cânt pentru România alături de suporterii tricolori înaintea meciului contra Ucrainei, de la Campionatul European de Fotbal. Sunt convins că energia zecilor de mii de fani ai naționalei, veniți la Munchen pentru meci, le va da fotbaliștilor noștri puterea să lupte pentru victoria așteptată de o țară întreagă!

Avem suporteri minunați, care vor face o galerie senzațională echipei noastre și sunt mândru să fiu alături de ei pe stadion, strigând într-un singur glas: «Hai, România!»”, scria Marcel Ciolacu pe Instagram și înainte de meci.