Home » Sport » Imaginile bucuriei, așa cum le-au trăit românii din peluză, la golul lui Stanciu! Ce nu s-a văzut la PRO TV din tribune, la meciul cu Ucraina

Imaginile bucuriei, așa cum le-au trăit românii din peluză, la golul lui Stanciu! Ce nu s-a văzut la PRO TV din tribune, la meciul cu Ucraina

Redactia Știri / 18.06.2024, 08:57

România a început EURO 2024 cum nu se putea mai bine: a reușit să câștige meciul de debut împotriva fotbaliștilor din Ucraina cu un scor de necrezut, 3-0.

Elevii lui Edi Iordănescu au pășit cu dreptul la Campionatul European de Fotbal din Germania, fiind conduși din teren de magistralul Nicușor Stanciu, fotbalist care pare într-o formă incredibilă.

Prin golurile marcate de Nicolae Stanciu, Răzvan Maris și Denis Drăguș, naționala României s-a poziționat pe prima poziție în Grupa E, din care mai fac parte, pe lângă Ucraina, și Slovacia și Belgia.

Nicolae Stanciu, gol incredibil la EURO 2024

Clasamentul din grupa noastră arată incredibil, cel puțin până sâmbătă, 22 iunie 2024: România este pe primul loc, urmată de Slovacia, Belgia și Ucraina. Asta deoarece belgienii, mari favoriți în Grupa E, au pierdut, scor 1-0, împotriva slovacilor.

Meciul României împotriva Ucrainei a fost de departe lider de audiență, însă pe internet, mai exact pe rețelele de socializare, au apărut și unele imagini din tribune care nu s-au văzut la PRO TV.

Mai exact, românii aflați la peluză au filmat atât faza care a dus la golul lui Nicolae Stanciu, dar și execuția magistrală și bucuria de după reușita naționalei noastre de la EURO 2024.

Așa cum era de așteptat și după cum s-a putut auzi și la PRO TV, bucuria românilor de pe stadion și mai ales din peluză a fost una uriașă.