Home » Sport » Gigi Becali a spus cum ajunge FCSB să joace din nou în Ghencea: „Trafic de influență. Nu mai semnează”! Numele lui Ciocalu și Firea, implicate direct

Gigi Becali a spus cum ajunge FCSB să joace din nou în Ghencea: „Trafic de influență. Nu mai semnează”! Numele lui Ciocalu și Firea, implicate direct

Redactia Știri / 31.05.2024, 13:29

În anul 2023, după ce a încercat de mai multe ori să joace în Ghencea, FCSB a reușit să închirieze stadionul pentru două meciuri: cel cu CFR Cluj (1-0), din campionat, și cel cu Nordsjaelland (0-0), din cupele europene.

De atunci, formația patronată de Gigi Becali nu a mai avut acces pe stadionul pe care își dispută meciurile CSA Steaua, echipă care și-a schimbat denumirea în Steaua București din acest an. Însă iată că în luna iulie FCSB se întoarce în Ghencea!

Deoarece Arena Națională va fi închisă pentru că acolo vor avea loc unele spectacole și concerte, FCSB nu va avea unde să joace meciurile din București, așa că a închiriat stadionul din Ghencea, după cum afirmă Gigi Becali.

FCSB revine în Ghencea

[rssfeed id='1612173855' template='list' posts=2]

Mai mult decât atât, patronul de la FCSB spune că de acum înainte terenul va fi închiriat de către Ministerul Apărării Naționale, nu de către cei de la CSA Steaua, cum era până acum.

„Stadionul e rezolvat. Nu mai semnează colonelul de la CSA. Semnează ministrul, ca să nu mai facă ei figuri. Ciolacu a zis: «Băi, ca să nu mai fie niște neica nimeni pe acolo și să mă fac de râs, ministrul va semna»! Guvernul a decis. Gata! Ministrul semnează. Eu nu am nevoie de discuții, certuri și scandaluri.

Eu joc în Ghencea doar dacă nu pot juca pe Arena Națională, care e principalul stadion. Și dacă mai câștigă și Gabriela Firea alegerile pentru Primăria Capitalei, o să facem un trafic de influență. Și vom juca doar acolo. Acum procurorii te pot lua de la declarația asta”, a spus Gigi Becali.