Home » Sport » După Politic, Rapid a pus ochii pe încă un fotbalist de la Dinamo: Clauza din contract care l-ar putea trimite gratis la rivali

După Politic, Rapid a pus ochii pe încă un fotbalist de la Dinamo: Clauza din contract care l-ar putea trimite gratis la rivali

Redactia Știri / 04.06.2024, 12:55

Dinamo București și Rapid București sunt, fără doar și poate, două branduri de renume din fotbalul românesc, iar numele lor este recunoscut inclusiv la nivel european.

Cu o istorie foarte bogată în spate, atât pe plan intern, cât și pe plan internațional, cele două echipe nu au traversat o perioadă chiar foarte bună în ultimii 10 ani, însă echipa din Giulești a renăscut după ce a fost preluată de Dan Șucu. În schimb, trupa din Ștefan cel Mare încă încearcă să revină la notorietatea de altădată!

După ce a jucat al treilea baraj de promovare-retrogradare în tot atâția ani, Dinamo București vrea să treacă printr-o reconstrucție, însă momentan aceasta are loc doar la nivel de plecări: Goncalo Gregorio, Daniel Iglesias, Domagoj Pavicic, Ricardo Grigore, Neluț Roșu și Edgar Ie au părăsit echipa și ar mai urma și alte plecări, potrivit presei sportive.

Zilele trecute s-a spus că Dan Șucu vrea să-l aducă la Rapid București pe Dennis Politic, dar până acum jucătorul nu a luat nicio decizie în privința viitorului său, ci doar a anunțat, imediat după barajul cu Csikszereda, că vrea să rămână la Dinamo București.

[rssfeed id='1612173855' template='list' posts=2]

Rapid îl vrea pe Darko Velkovski

Acum, jurnaliștii de la iAMsport notează că acționarul majoritar al trupei din Giulești își mai dorește un jucător din „haită”: Darko Velkovski, fundașul care a fost ca un adevărat stâlp în apărarea lui Dinamo în sezonul abia încheiat.

Sursa citată notează că în contractul fotbalistului există o clauză potrivit căreia cele două părți pot prelungi contractul pentru încă un sezon, în cazul în care echipa se salvează de la retrogradare. Doar că respectiva clauză este bilaterală, adică este nevoie de acordul ambelor părți pentru ca ea să fie activată.

Astfel, chiar dacă Dinamo vrea ca Darko Velkovski să rămână la echipă, dacă el decide să plece, o poate face gratis!

Este posibil însă ca jucătorul să nu părăsească echipa din Ștefan cel Mare, unde are un salariu de 13.000 de euro, deoarece și înainte să semneze cu Dinamo a avut o ofertă de la altă echipă din Liga 1, Universitatea Craiova, care îi oferea un salariu de 15.000 de euro, pe care l-a refuzat.