Home » Sport » Dinamo i-a dat afară, Rapid i-a luat imediat! Cine sunt cele două nume care pleacă din Ștefan cel Mare în Giulești

Dinamo i-a dat afară, Rapid i-a luat imediat! Cine sunt cele două nume care pleacă din Ștefan cel Mare în Giulești

Redactia Știri / 11.06.2024, 10:59

În timp ce mulți sunt cu gândul la EURO 2024, cea mai importantă competiție fotbalistică din această vară, echipele din Liga 1 încearcă pe cât posibil să se întărească.

Fie că vorbim despre fotbaliști, antrenori sau oameni din staff, cluburile din țara noastră se mișcă intens pe piața de transferuri.

După ce zilele trecute Dinamo București a anunțat că renunță la nutriționistul Marijo Tot, analistul video Victor Socolov, chief scout-ul Alex Pilder și secunzii Sorin Colceag și Iulian Mihăescu, iată că acum Rapid București semnează cu doi dintre cei cinci oameni dați afară de echipa rivală.

Cine ajunge de la Dinamo la Rapid

[rssfeed id='1612173855' template='list' posts=2]

Potrivit celor de la Radio Dinamo 1948, Victor Socolov și Alex Pilder sunt cele două nume care părăsesc echipa din Ștefan cel Mare și ajung în Giulești.

„Suntem în așteptarea noutăților în ceea ce privește alcătuirea lotului pentru sezonul următor, dar rămâne de văzut cum va fi complet și echipa staff-ului, în condițiile în care se pare că vor fi schimbări majore și aici. Totuși, rămâne un semn de întrebare faptul că doi oameni importanți ai departamentului de scouting vor fi în sezonul următor la Rapid”, spun cei de la Radio Dinamo 1948.

Săptămânile trecute, presa de sport a mai notat și faptul că Dan Șucu ar fi interesat și de doi fotbaliști care se află sub contract cu Dinamo București și au fost titulari în sezonul abia încheiat: Darko Velkovski și Dennis Politic!