Home » Sport » CSA Steaua dispare! Ce se întâmplă cu echipa Armatei din următorul sezon: Steaua București, schimbare majoră

CSA Steaua dispare! Ce se întâmplă cu echipa Armatei din următorul sezon: Steaua București, schimbare majoră

Redactia Știri / 22.05.2024, 14:47

După ani de zile de procese între Clubul Sportiv al Armatei (CSA) Steaua București și Gigi Becali, care deține echipa FCSB, majoritatea câștigate de Florin Talpan, o nouă schimbare va avea loc în fotbalul românesc.

Potrivit unei postări pe care au făcut-o în mediul online membrii Asociației Steliștilor 1947 (AS47), odată cu începere sezonului competițional 2024-2025, CSA Steaua dispare, iar la startul Ligii a 2-a echipa Ministerului Armatei va lua startul sub numele de Steaua București!

CSA Steaua devine Steaua București

„Mulțumim, încă o dată, suporterilor de la FC Fcsb, care subliniază mereu public, ca și în instanțe, de altfel, ceea ce, câteodată, nu vedem. Gata doar cu «CSA»! Puteți să ne spuneți doar «Steaua București», așa cum recomandă CNA, pentru a preciza numele echipei exact așa cum este înscrisă la FRF”, au spus cei de la AS47.

[rssfeed id='1612173855' template='list' posts=2]

Anunțul lor vine ca urmare a unei solicitări pe care o făcuseră la Minister și care privea numele echipei lor favorite.

„În legătură cu solicitarea dumneavoastră, vă aducem la cunoștință că a fost trimisă o solicitare Federației Române de Fotbal pentru ca echipa de fotbal să evolueze, din ediția viitoare de campionat, sub numele de Steaua București”, se arată într-un mesaj pe care Asociația Steliștilor 1947 (AS47) l-a primit de la Clubul Sportiv al Armatei (CSA) Steaua București.

Astfel, suporterii sunt acum foarte fericiți, deoarece în ultima vreme tot mai multă lume începuse să numească echipa simplu CSA, iar în acest fel cumva fanii simțeau că publicul larg se delimitează de adevărata denumire a echipei: Steaua București.