Home » Life & Style » Știri mondene » Zanni și-a spus prețul! Suma uriașă pe care o vrea pentru a intra în cușca RxF cu Iancu Sterp: „Vrea lumea să vadă asta”

Zanni și-a spus prețul! Suma uriașă pe care o vrea pentru a intra în cușca RxF cu Iancu Sterp: „Vrea lumea să vadă asta”

Ioncea Iulian / 20.06.2024, 14:30

Finala Survivor România All Stars 2024 a reușit să creeze o nouă rivalitate în lumea mondenă: Zanni vs. Iancu Sterp.

Deranjat de faptul că publicul de acasă l-a votat drept câștigător pe Zanni, iar el a terminat doar pe poziția a 2-a, Iancu Sterp a început să-și atace rivalul și a afirmat inclusiv că s-ar vedea într-o luptă cu artistul, în cușca RxF.

„Eu am fost supărat în ziua finalei, atât! Să știi că m-am gândit la asta, să intru cu Zanni în cușcă. El l-a provocat pe Andrei Ciobanu, el nu e cu bătaia. Dar m-am gândit că l-ar duce capul, dar ar fi sinucidere curată. Eu nu zic, Zanni e luptător, e vânos, dar are 60 de kilograme, Doamne ferește să intre cu mine în cușcă, e sinucidere curată”, a spus Iancu Sterp în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV.

Apoi, Zanni i-a răspuns pe rețelele de socializare lui Iancu Sterp, printr-un mesaj foarte scurt: „Accept provocarea”!

Cere zeci de mii de euro

Unii internauți s-au arătat încântați de curajul lui Zanni, însă alții l-au pus la zid pe Faimos. „Stai cuminte Zanni, că te bate Iancu de îți sar tatuajele”, i-a scris o persoană pe net.

Însă cântărețul nu s-a lăsat intimidat ci a dezvăluit că a încercat să ia legătura cu organizatorii RxF. Mai mult decât atât, Zanni a spus și câți bani vrea pentru a se lupta cu Iancu Sterp.

„Păi și nu vrei să vezi treaba asta? Eu aș plăti să văd cum sar tatuajele de pe cineva. Și dacă nu sar tatuajele, să văd cum iese brânza din celălalt, cum îi cad fibra și proteina pe jos. Eu aș plăti. 40.000 de euro, dacă mă întrebi, aș vrea să primesc de la RXF, care nici nu răspunde la mesaj. De ce? Că vrea lumea să vadă asta”, a spus Zanni pe rețelele de socializare.