Home » Life & Style » Știri mondene » Zanni, adevărul despre cearta cu luptătorul Cristi Mitrea din emisiunea lui Măruță! Ce s-a întâmplat, de fapt, între ei: „Nu mă interesează, ne luăm la bătaie”

Zanni, adevărul despre cearta cu luptătorul Cristi Mitrea din emisiunea lui Măruță! Ce s-a întâmplat, de fapt, între ei: „Nu mă interesează, ne luăm la bătaie”

Ioncea Iulian / 07.06.2024, 12:55

Zilele trecute, după ce a câștigat Survivor România All Stars 2024, Zanni a fost invitat în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță de la PRO TV, pentru a vorbi despre competiția în are a participat.

Imediat după ce a ajuns în platou, Zanni a început un schimb de replici cu luptătorul Cristian Mitrea, din cauza faptului că niciunul nu a dorit să-l salute pe celălalt.

Printre altele, Cristi Mitrea i-a spus lui Zanni că nu îi place deloc ce fel de caracter are, iar în replică artistul a afirmat că luptătorul ar trebui să fie ultima persoană care îi ține morală, mai ales după ce în spațiul public au apărut informații potrivit cărora Andreea Mantea ar fi fost agresată de acesta pe vremea când ei formau un cuplu.

Zanni a vorbit despre conflictul cu luptătorul Cristi Mitrea

După emisiune, Zanni a postat pe Instagram un clip video în care explică exact ce s-a întâmplat în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV și de ce a reacționat așa.

„Să las și eu o replică aici pentru toate mesajele primite. Lumea îmi dă mesaje cum să atac înapoi la Mitrea, la Măruță. În momentul de față sunt foarte împlinit și foarte bucuros de ceea ce am cucerit până acum. Nu simt să atac pe nimeni!

Replica mea în emisiune a fost pentru că oamenii ăia n-au vrut să mă iubească și e o caracteristică a personalității mele… Dacă te dai la duel cu mine, nu o să te vrăjesc că ne iubim, că nu mă interesează, că iubirea învinge… Ne luăm la bătaie! Dacă oamenii ăia mă primeau să mă îmbrățișeze sau să poarte o discuție super elegantă cu mine, eu aveam o discuție elegantă cu ei. Oamenii ăia au încercat să mă domine, au încercat să se dea la duel cu mine, să mă intimideze, așa că le-am dat exact ce au căutat: show.

Nu port pică nimănui și nu mă gândesc să-i fac data viitoare, am trecut peste. Trofeul e la mine, am cucerit, Dumnezeu mi-a dat putere, sunt mulțumit și cam atât”, a fost mesajul de pe Instagram al lui Zanni.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ZANNI (@zannidache)