Home » Life & Style » Știri mondene » Zanni adevărul despre cearta cu Alex Velea. De ce a plecat din studioul artistului

Zanni adevărul despre cearta cu Alex Velea. De ce a plecat din studioul artistului

Ioncea Iulian / 21.06.2024, 09:49

Fără doar și poate, Zanni este unul dintre cei mai mediatizați artiști în acest an, după ce a participat la Survivor România All Stars 2024, show pe care l-a și câștigat.

După emisiunea de la PRO TV, cântărețul a fost invitat la foarte multe interviuri și a vorbit nu doar despre Survivor România All Stars 2024, ci și despre viața lui, atât din prezent, cât și din trecut.

Prezent în podcastul realizat de Bursucu’, Zanni a făcut inclusiv unele dezvăluiri despre cearta pe care a avut-o cu Alex Velea.

„Asta înseamnă recunoștință, să povestești lucrurile frumos și să nu dai aceste răspunsuri. Dacă am fost furat de Alex Velea, nu am cum să răspund la asta. Asta înseamnă recunoștință. Nu că m-a ajutat, pentru că unor lucruri pot să le spun pe nume. Eu știu cum funcționează lucrurile și pot fi recunoscător, că a fost o lecție pentru mine. Atâta timp cât am învățat ceva, nu vreau să spun lucrurilor pe nume. Alex Velea este o lecție, fie ea bună sau rea. Nu vreau să vorbesc despre asta.

Nu m-am întâlnit cu el. Să spunem ce? El mi-a spus ce avea de zis. Eu nu am crezut în nicio poveste de la începutul relației noastre. Da, cred că totul a fost la nivel de business, fără prietenie, și instinctul nu m-a înșelat niciodată. De asta am plecat. Nu vreau să intru mai mult în povești, cred că a fost o lecție bună. Trebuie să plătești pentru orice în viața asta”, a spus Zanni pe YouTube.

De ce a plecat Zanni de la studio

Apoi, câștigătorul Survivor România All Stars 2024 a spus și de ce a plecat de la studio și a rupt orice legătură cu Alex Velea și cu Antonia.

„Eu niciodată nu am jucat un rol. Am vrut să plec de la studio de mai multe ori. Eu de multe ori m-am arătat pe mine în fața lor și le-am spus că nu avem conexiune. Trebuia să vindem o iluzie oamenilor, să mă supun unui vibe fals. E o energie falsă, toată lumea vinde iluzia asta de lux și opulență, dar ei n-au o chiflă în stomac. Și nu-mi plăcea asta. Mulți stăteau în jurul Antoniei și a lui Alex Velea ca să facă și ei un story și like-uri. În studioul ăla nu era nimic real, Alex Velea făcea piese doar cui genera bani. Și nu e de judecat”, a mai afirmat artistul.