Home » Life & Style » Știri mondene » WOW! Cine e sportivul celebru care a câștigat 1 miliard de dolari în doar șase ani: „A devenit om de afaceri de succes”

WOW! Cine e sportivul celebru care a câștigat 1 miliard de dolari în doar șase ani: „A devenit om de afaceri de succes”

Ioncea Iulian / 24.05.2024, 11:40

Lumea sportului nu doar că te transformă peste noapte într-un adevărat star mondial, dar te și poate îmbogăți, dacă știi cum să îți gestionezi corect banii și în ce afaceri să investești.

Fără doar și poate, David Beckham este unul dintre cei mai mari sportivi pe are i-a avut vreodată planeta, însă el a știut și să se vândă foarte bine și a devenit un adevărat obiect de marketing, numele lui ajungând să fie cunoscut în toate colțurile lumii, nu neapărat datorită performanțelor din teren.

Chiar dacă a jucat la echipe precum Manchester United, Real Madrid sau AC Milan și are peste 100 de meciuri în ehipa națională a Angliei, David Beckham dezvăluia în documentarul de pe Netflix despre viața lui că, în momentul în care a ajuns în SUA în 2009, nu s-a mai simțit un adevărat star, deoarece acolo erau adevăratele vedete ale lumii.

Câți bani are David Beckham

Dar americanii au început să-l cunoască, a devenit și el o adevărată vedetă peste ocean, iar acum deține clubul de fotbal Inter Miami, la care joacă inclusiv Lionel Messi.

Recent, spaniolii de la AS au vorbit despre averea lui David Beckham, dezvăluind că el a cumpărat cu 25 de milioane de dolari clubul din SUA, iar acum acesta valorează peste 1 miliard!

„Averea lui David Beckham se apropie de 600 de milioane! Asta fără a pune la socoteală evaluarea clubului din MLS pe care îl deține: 1 miliard de dolari. Pe lângă faptul că a fost un bun fotbalist, David Beckham a devenit și un om de afaceri de succes.

Fostul jucător de la Real Madrid a reușit să își mărească averea la aproape 600 de milioane de dolari. Fostul fotbalist a găsit în MLS marele său filon comercial. În perioada în care a fost jucător, a reușit să culeagă unul dintre cele mai importante contracte din istoria sportului cu LA Galaxy, iar acum, cu Inter Miami, succesul a fost transferat în birouri.

Pe lângă debarcarea în orașul Los Angeles, MLS i-a oferit șansa de a deține un club, Inter Miami, pentru doar 25 de milioane de dolari la vremea respectivă. Fostul jucător de la Manchester United poate fi considerat deja unul dintre marii câștigători ai secolului”, au scris cei de la AS.