WOW! Cât de mari și frumoase s-au făcut cele două fiice ale lui Adi Mutu: Imagini rare cu Adriana și Maya

de:
10 06. 2024, 09:52

Considerat unul dintre cei mai mari fotbaliști pe care i-a avut vreodată România, Adrian Mutu are o familie numeroasă. Căsătorit de trei ori și divorțat de două ori, fostul decar al echipei naționale are și patru copiii făcuți cu cele trei femei care i-au devenit soții.

Dacă în ultima perioadă a postat mai multe poze pe Instagram cu Tiago, fiul lui cel mic, pe care i l-a dăruit Sandra Mutu, iată că zilele trecute Adi Mutu și-a surprins fanii din mediul online.

Urmărit de aproape 240.000 de persoane pe Instagram, Adrian Mutu se află în vacanță alături de Sandra Mutu și de toți cei patru copii pe care îi are: Marioa, Adriana, Maya și Tiago.

Cum arată cei patru copii ai lui Adi Mutu

Pe rețelele de socializare, fostul fotbalist român le-a arătat fanilor cum se relaxează, iar în mai multe fotografii apare alături de copiii lui. Astfel, Adi Mutu a postat și poze cu Adriana și Maya, fetele pe care le ține departe de ochii publicului larg, mai ales pentru că ele locuiesc în Republica Dominicană, alături de Consuelo Mato, fosta soție a „Briliantului”.

Așa cum era de așteptat, fanii au fost foarte încântați de imaginile postate de Adrian Mutu și au dat mii de like-uri când au văzut pozele.

„Foarte frumoși”, „Ce bine seamănă Mario cu tati”, „Copii frumoși”, „Superbi”, „Ești un om bogat” și „Super familie” au fost doar câteva dintre comentariile pe care fanii le-au lăsat pe Instagram, in dreptul imaginilor cu Adi Mutu și copiii lui.

„Altă problemă, cu fetele e că vor să studieze acum în Europa. Trebuie să le fac pașapoartele românești. Cea mare are 17 ani. Acum are prieten, de aici a început să se deterioreze relația noastră, că și-a făcut prieten”, spunea recent Adrian Mutu despre Adriana, fiica lui.