Home » Life & Style » Știri mondene » Ultimul mesaj pe care Anca Molnar l-a trimis înainte să moară. Ce i-a scris soțului ei

Ultimul mesaj pe care Anca Molnar l-a trimis înainte să moară. Ce i-a scris soțului ei

Ioncea Iulian / 11.06.2024, 16:22

Doliu imens în lumea mondendă din România, după ce Anca Molnar, recunoscută drept make-up artista vedetelor, a pierdut lupta pe care o dădea de mai mulți ani cu o cruntă boală.

Din păcate, tânăra în vârstă de doar 34 de ani avea cancer și a murit pe 11 iunie 2024, iar știrile despre ea au început să curgă în valuri pe internet, la fel cum curg acum și lacrimile pe fețele celor care au cunoscut-o.

Potrivit jurnaliștilor de la SpyNews, Anca Molnar era căsătorită și avea un copil, iar Claudiu, soțul make-ul artistei, a făcut public ultimul mesaj pe care tânăra i l-a trimis înainte să moară.

Ce mesaj i-a dat Anca Molnar soțului ei

„Te iubesc enorm. Tu ești puterea mea. Te rog să mai reziști puțin… mâine sunt ca nouă”, i-a scris Anca Molnar soțului ei.

După cum se poate observa, tânăra în vârstă de 34 de ani s-a luptat până în ultima clipă cu boala cumplită și era sigură că va scăpa cu viață. Însă, din păcate, cancerul nu i-a dat pace și a ucis-o, până la urmă.

„Te iubesc. Rezist oricât e nevoie”, a fost răspunsul pe care Claudiu i l-a dat soției lui.

Claudiu Molnar a postat pe rețelele de socializare și un mesaj prin care a anunțat că Anca, soția lui, a murit.

„Cu durere în suflet vă aducem la cunoștință că astăzi, 11 iunie, Anca Molnar a plecat în ceruri. Cine dorește să-și ia rămas bun și să-i fie alături familiei poate veni la priveghi la casa mortuară Angels, situată în Calea Lugojului (fost restaurant Trafic), începând de astăzi, cu orele 18.00. Înmormântare va avea loc joi, la Cimitirul din Ronat, situat pe strada Locotenent Ovidiu Bâlea, la o oră pe care o vom anunță ulterior”, a scris bărbatul pe internet.