Home » Life & Style » Știri mondene » Ținuta în care Mădălina Ghenea merge la sală! Ce selfie a postat vedeta pe Instagram

Ținuta în care Mădălina Ghenea merge la sală! Ce selfie a postat vedeta pe Instagram

Redactia Știri / 05.06.2024, 16:41

Recunoscută pentru frumusețea ei și pentru stilul inconfundabil pe care îl are, fie că apare în ținute elegante sau sport, Mădălina Ghenea știe cu siguranță cum să se facă remarcată de fiecare dată când apare.

Recent, frumoasa româncă născută în Slatina și-a surprins cei peste 1 milion de fani pe care îi are pe Instagram cu un selfie realizat în sala de fitness, prin care le arată tuturor că silueta impecabilă se menține și prin mișcare.

În imaginea care s-a viralizat rapid în mediul online, Mădălina Ghenea poartă o bustieră neagră ce îi pune în evidență bustul proeminent, dar și o pereche minusculă de pantaloni de aceeași culoare.

Mădălina Ghenea a ales un outfit inedit

Pe lângă cele două piese care i-au acoperit formele, vedeta care la începutul lunii august împlinește 37 de ani a purtat și o ținută din plasă, care i-a completat outfit-ul și i-a evidențiat și mai bine silueta.

Prin această postare de pe Instagram, de la story, Mădălina Ghenea a vrut să le demonstreze tuturor că, deși a venit căldura și în foarte multe dintre postările ei apare cât mai sumar îmbrăcată, ea poate să aleagă și alt tip de ținute.

Asta la scurt timp după ce românca a postat pe rețelele de socializare un clip video dintr-un film în care a jucat și apărea în timp ce dansează pe mese. Inițial, fanii ei nu au știut că secvența este dintr-o peliculă, astfel că au pus-o la zid pentru felul în care se manifestă.

„E jenant ce faci”, „Ce rușine”, „Ești ahtiată după atenție” și „Nici nu-ți place să te dai în spectacol” au fost doar câteva dintre comentariile primite de Mădălina Ghenea pe rețelele de socializare din cauza acelui filmuleț.

„Mă întreb cum este posibil ca oamenii să nu înțeleagă meseria mea. Sunt actriță, oameni buni! În viața reală nu aș dansa niciodată pe mese în fața oamenilor care s-au oferit să fie actori în campania noastră, dar ca actriță am jucat multe personaje diferite. Unii oameni trebuie să se calmeze puțin! Oricum, sunteți amuzanți”, a fost reacția pe care a avut-o românca.