Home » Life & Style » Știri mondene » Ținuta în care Antonia merge la sală! Imagini rare cu artista în timpul antrenamentului

Ținuta în care Antonia merge la sală! Imagini rare cu artista în timpul antrenamentului

Ioncea Iulian / 28.05.2024, 11:58

Ajunsă la 35 de ani, vârstă pe care a împlinit-o în prima parte a lunii aprilie, Antonia demonstrează în fiecare zi că știe ce să facă pentru a se menține în formă.

Considerată de foarte multă lume drept nu doar una dintre cele mai frumoase artiste din România, ci și una dintre cele mai atrăgătoare femei din întreaga lume, Antonia pare că nu îmbătrânește deloc, chiar dacă anii trec.

Cu milioane de fani atât în mediul online, cât și în cel offline, celebra cântăreață continuă să își expună pe rețelele de socializare viața de zi cu zi. Iar recent și-a surprins urmăritorii cu un story realizat în sala de fitness.

Cum a apărut Antonia pe internet

Antonia s-a lăsat filmată în timp ce se antrena, după care clipul video a apărut pe Instagram, la story. În ciuda fotografiilor destul de provocatoare pe care le mai postează pe rețelele de socializare, iată că la sală cântăreața a ales o ținută care să îi acopere cât mai mult din corp.

Chiar dacă nu a lăsat deloc la vedere mai mult decât ar fi trebuit, totuși Antonia a avut o pereche de colanți care i-au pus în evidență formele incredibile pe care le are.

În filmulețul de pe Instagram, de la story, Antonia apare în timp ce se antrenează pentru picioare și o face cum știe ea mai bine.

Dacă pe story a ales să posteze un filmuleț de la sală, în feed celebra artistă le-a arătat fanilor în ce ținută a mers la meciul de retragere al Generației de Aur. Iar la începutul clipului video realizat chiar în locuința ei, Antonia apare în halat de baie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by •AntoniA• (@antonia)