Home » Life & Style » Știri mondene » Suma uriașă pe care Robert Moscalu a primit-o de la PRO TV pentru participarea la Survivor All Stars. Unii români nu câștigă atât nici în patru ani

Suma uriașă pe care Robert Moscalu a primit-o de la PRO TV pentru participarea la Survivor All Stars. Unii români nu câștigă atât nici în patru ani

Redactia Știri / 29.05.2024, 11:41

Show-ul Survivor România All Stars 2024 se apropie cu pași repezi de marea finală, iar în competiție au mai rămas doar patru concurenți: Zanni, Sorin Pușcașu, Iancu Sterp și Andrei Ciobanu.

Ultimul eliminat din competiția de la PRO TV, pe 28 mai 2024, a fost Robert Moscalu, cel care a pierdut duelul în fața lui Sorin Pușcașu.

„Mă bucur că am dus lupta alături de cei mai buni, sper ca cel mai bun să câștige. Nu zic că un Războinic, am zis cel mai puternic și cel care merită garantat se va întâmpla asta. Îi iubesc pe toți și abia aștept să ne distrăm după ce ieșim”, a spus Robert Moscalu în fața lui Daniel Pavel, imediat după ce a fost eliminat de la Survivor România All Stars 2024.

Jurnaliștii de la Gândul au aflat și câți bani a primit Războinicul de la PRO TV, iar suma este una uriașă, pe care unii români o câștigă în patru ani de muncă.

Robert Moscalu s-a umplut de bani după Survivor

Potrivit sursei citate, lui Robert Moscalu i-ar fi intrat în cont 2.000 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în Republica Dominicană. Astfel, pentru că el a rezistat 20 de săptămâni la Survivor România All Stars 2024, s-a ales cu suma de 40.000 de euro!

În anul 2023, când a mai participat la Survivor România, Robert Moscalu a rezistat doar 17 săptămâni în competiție, dar și suma primită pentru fiecare săptămână a fost mai mică atunci.

Din informațiile care au apărut anul trecut în mediul online, se pare că Războinicul a primit 21.250 de euro de la PRO TV în 2023, adică 1.250 de euro pe săptămână.

Astfel, după cele două participări la Survivor România, Robert Moscalu este mai bogat cu 61.250 de euro!