Home » Life & Style » Știri mondene » Suma uriașă pe care a primit-o Sorin Pușcașu pentru cele două participări la Survivor! Kanal D și PRO TV l-au umplut de bani pe Războinic

Suma uriașă pe care a primit-o Sorin Pușcașu pentru cele două participări la Survivor! Kanal D și PRO TV l-au umplut de bani pe Războinic

Ioncea Iulian / 30.05.2024, 11:19

Show-ul Survivor România All Stars 2024 a ajuns la final, după șase luni de filmări în Republica Dominicană. Iar concurentul care a părăsit ultimul competiția, chiar înainte de marea finală, a fost Sorin Pușcașu.

Participant în sezonul din 2021 de la Kanal D, Sorin Pușcașu a revenit la Survivor România în sezonul All Stars 2024 de la PRO TV și a sperat că va reuși să ajungă până în marea finală și chiar să pună mâna pe trofeu.

Din păcate, el a fost eliminat, astfel că în finală au ajuns Zanni, Iancu Sterp și Andrei Ciobanu. Iar unul dintre aceștia se întoarce acasă cu marele premiu în valoare de 100.000 de euro, dar și cu trofeul și cu titulatura de supraviețuitor suprem.

„Am zis tot sezonul că nu îmi e frică, dar îmi era frică. Jucam cu cei mai buni și, uneori, reușeam să și câștig. Îmi era frică rău de voi! Subestimarea voastră m-a întărit”, a spus Sorin Pușcașu la ultima lui apariție la Survivor România All Stars 2024.

Potrivit jurnaliștilor de la Cancan, apariția la PRO TV i-a rotunjit destul de mult veniturile Războinicului. Din câte se pare, el a primit 2.000 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în Republica Dominicană, astfel că se întoarce în România cu o sumă uriașă.

A câștigat peste 50.000 de euro

Pentru că a rezistat în concurs 19 săptămâni, el s-a ales cu 38.000 de euro. Asta doar pentru participarea la Survivor România All Stars 2024 de la PRO TV! Pentru că și în 2021 a luat o sumă frumușică de bani.

La acea vreme, Kanal D l-a plătit cu 1.000 de euro pe săptămână, și a rezistat patru luni. Deci s-a ales cu 16.000 de euro!

Astfel, la un calcul simplu putem spune că Sorin Pușcașu a primit 54.000 de euro pentru cele două participări ale lui la Survivor România.