Home » Life & Style » Știri mondene » Suma uriașă care i-a intrat în cont lui Andrei Ciobanu după finala Survivor All Stars! PRO TV l-a umplut de bani pe Războinic

Suma uriașă care i-a intrat în cont lui Andrei Ciobanu după finala Survivor All Stars! PRO TV l-a umplut de bani pe Războinic

Redactia Știri / 31.05.2024, 16:50

Zanni a reușit să se impună în sezonul suprem al emisiunii Survivor România, după ce a primit cele mai multe voturi din partea publicului. Pe locul secund s-a clasat Iancu Sterp, în timp ce poziția a treia a fost ocupată de Andrei Ciobanu.

Imediat după ce Zanni a câștigat Survivor România All Stars 2024, presa a început să scrie câți bani au primit de la PRO TV finaliștii pentru fiecare săptămână petrecută în Republica Dominicană. Iar sumele sunt uriașe!

Învingător după votul publicului, Zanni a primit 100.000 de euro, sumă care îi revine marelui câștigător, dar și încă 100.000 de euro pentru participarea la Survivor România All Stars 2024 (câte 5.000 de euro pentru fiecare săptămână de concurs).

Iancu Sterp a primit în fiecare săptămână doar jumătate din banii care au fost plătiți către Zanni. Mai exact, 2.500 de euro. Adică un total de 50.000 de euro, deoarece și el a rezistat tot 20 de săptămâni în show-ul de la PRO TV.

Andrei Ciobanu a primit o sumă uriașă de la PRO TV

Cel de-al treilea finalist, Andrei Ciobanu, s-a ales cu o sumă mai mare decât Iancu Sterp, chiar dacă în clasament a terminat în spatele acestuia. Din câte se pare, Andrei Ciobanu a știut să-și negocieze mai bine contractul, astfel că a primit 3.000 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în Republica Dominicană, după cum notează jurnaliștii de la Gândul.

Astfel, pentru cele 20 de săptămâni, Andrei Ciobanu s-a întors în România mai bogat cu 60.000 de euro!

„Când am venit în această competiție, mi-am promis că o să fiu eu, real, cu bune și cu rele. Am avut o soartă foarte grea, o cruce care a fost grea, dar am purtat-o cu demnitate până la final. Când m-am întors acasă și mi-am îmbrățișat copilul și logodnica, mi-au spus că m-au recunoscut în ce sunt eu acasă. Survivor nu este o competiție numai sportivă. Dar contează să fii om, să reziști psihic, să reziști dorului”, a spus Andrei Ciobanu după finala Survivor România All Stars 2024.