Home » Life & Style » Știri mondene » „Șoc de altă natură”! Ce a făcut solistul Coldplay ore în șir după concertul de la București: Cum l-au afectat huiduielile românilor

„Șoc de altă natură”! Ce a făcut solistul Coldplay ore în șir după concertul de la București: Cum l-au afectat huiduielile românilor

Ioncea Iulian / 13.06.2024, 16:11

Trupa Coldplay din Marea Britanie a inclus în turneul său și orașul București, iar primul concert a avut loc pe 12 iunie 2024, când un incident neplăcut a pus într-o lumină proastă evenimentul.

La un moment dat, Christ Martin, solistul trupei, l-a invitat pe scenă pe Babasha, cântăreț de manele, pentru a cânta împreună o melodie. Doar că publicul nu a „gustat” momentul, astfel că zeci de mii de persoane au început să huiduie și să fluiere.

După concert, momentul s-a viralizat în mediul online, mai exact pe rețelele de socializare, iar internauții s-au împărțit în două tabere: cei care l-au apărat pe Babasha și cei care au spus că un astfel de moment nu avea ce să caute în timpul unui concert Coldplay.

Ce a făcut solistul Coldplay după concertul de la București

Potrivit jurnaliștilor de la Hotnews, întreaga scenă l-a șocat pe Chris Martin, iar acesta a avut nevoie de mai multe ore după concert pentru a-și reveni.

„La primul concert, Chris Martin și colegii săi au fost șocați. Au auzit imediat fluierăturile violente ale unei părți a publicului contra băiatului invitat pe scenă, care a cântat o manea. S-au întrebat ce se întâmplă. Ei au continuat ca niște profesioniști concertul, dar au fost afectați. După eveniment, au stat ore în șir discutând despre ce e de făcut. Solistul Coldplay s-a confruntat cu multe momente în concertele sale, dar pe Stadionul Național șocul lui a fost de altă natură”, ar fi spus pentru Hotnews unul dintre organizatori, sub protecția anonimatului.