Home » Life & Style » Știri mondene » Ramona Gabor, imagine emoționantă alături de Irina Columbeanu! Cum s-au fotografiat după ce au ajuns la Bacău

Ramona Gabor, imagine emoționantă alături de Irina Columbeanu! Cum s-au fotografiat după ce au ajuns la Bacău

Ioncea Iulian / 20.06.2024, 16:30

Irina Columbeanu a ajuns din SUA în România pe 14 iunie 2024, iar la câteva zile distanță a ajuns în țară, din Dubai, și Ramona Gabor, mătușa tinerei.

După ce a fost la Cluj împreună cu tatăl ei, Irinel Columbeanu, Irinuca s-a întors în București, unde a stat puțin timp, pentru ca mai apoi să plece la Bacău.

Întoarsă în Capitală, Irina Columbeanu a mers să o aștepte la aeroport pe sora Monicăi Gabor, iar în momentul în care s-au revăzut, au sărit una în brațele alteia.

Petrec câteva zile împreună

Momentele emoționante dintre mătușă și nepoată nu s-au oprit însă aici. Odată ajunse la Bacău, Ramona Gabor și Irina Columbeanu s-au fotografiat din nou împreună și au postat imaginea pe Instagram, la story.

„My Love” („Iubirea mea”), a scris Ramona Gabor peste fotografia în care apare alături de nepoata ei.

Potrivit informațiilor apărute în presa tabloidă, alături de cele două s-ar afla în Bacău și Irinel Columbeanu, deoarece fostul afacerist a afirmat că dorește să stea cât mai mult timp împreună cu fiica lui.

Din 2018, de când Irinuca s-a mutat în Statele Unite, ea s-a întâlnit doar de două ori cu Irinel Columbeanu. Anul trecut, când fostul milionar a mers în SUA, și anul acesta, când fiica lui a venit în România. De fiecare dată, cei doi au petrecut împreună doar o săptămână.