Home » Life & Style » Știri mondene » PRO TV, surpriză uriașă pentru fani! Serialul de comedie iubit de o țară întreagă revine înainte de finala EURO 2024

PRO TV, surpriză uriașă pentru fani! Serialul de comedie iubit de o țară întreagă revine înainte de finala EURO 2024

Redactia Știri / 12.07.2024, 14:15

14 iulie 2024 este o zi importantă pentru cei de la PRO TV! Chiar înainte de a transmite în direct finala EURO 2024, postul din Pache Protopopescu readuce în atenția fanilor un serial care nu s-a mai văzut la TV de mult timp.

Cel mai nou sezon Atletico Textila debutează de la ora 20.30, pe 14 iulie 2024, iar dacă primul episod poate fi văzut atât pe PRO TV, cât și pe VOYO, restul sezonului nu va mai fi difuzat și la TV, ci doar pe celebra platformă a postului din Pache Protopopescu.

Atletico Textila revine la PRO TV și pe VOYO

După ani de zile în care s-au chinuit în ligile secunde, noul sezon începe senzațional, pentru că iubita echipă se califică în cea de-a doua ligă, la finalul unui meci încărcat de tensiune! „Liga 2, Liga 2, pregătește-te de noi”, vor striga fericiți jucătorii cu speranțe mari și reușite mici! Hora bucuriei lor va fi rapid umbrită de vești surprinzătoare despre patronatul echipei și despre potențialul lor viitor: clubul a fost vândut!

[rssfeed id='1612173855' template='list' posts=2]

Telespectatorii se vor revedea atât cu antrenorul echipei, Traian, cât și cu unii dintre cei mai cunoscuți jucători, Popa Ilie, Costeluș, Vlăduț sau Leonardo. Însă, alături de ei vor veni și alți tineri iubitori de fotbal! Unul dintre cei mai cunoscuți influenceri, Costi Max s-a alăturat serialului și abia așteaptă să le aducă celor de acasă noile aventuri ale echipei.

„Recunosc că acest personaj este oarecum diferit de ce au văzut până acum la mine, dar esența este aceeași. A fost o provocare mișto acest rol și poate este potențialul maxim pe care îl puteam atinge ca fotbalist”, a spus Costi Max.

Despre noile personaje și cum funcționează colaborarea în echipă, a vorbit și Traian, antrenorul Atletico!

„Toți colegii mei sunt actori extrem de talentați și dedicați meseriei, ca atare osmoza a funcționat perfect, noile personaje integrându-se în context foarte ușor. Vreau să cred că formăm o echipă frumoasă, pe care spectatorii să o urmărească cu bucurie”, a spus actorul Angel Popescu, parte din proiect încă de la început.