Home » Life & Style » Știri mondene » Primele imagini de la nunta anului 2024! Daniel Pavel, prezentatorul Survivor, și Ana Maria Pop, aleasa inimii lui, au spus „DA”

Primele imagini de la nunta anului 2024! Daniel Pavel, prezentatorul Survivor, și Ana Maria Pop, aleasa inimii lui, au spus „DA”

Ioncea Iulian / 10.06.2024, 12:02

Nunta anului 2024 din showbiz, așa cum a fost numită de către presa tabloidă, deoarece au fost prezenți peste 400 de invitați, a avut loc pe 08 iunie 2024 și i-a avut în centrul atenției pe Daniel Pavel și pe Ana Maria Pop.

Prezentatorul Survivor România și aleasa inimii lui au spus „DA” într-un cadru de vis, la Snagov, iar martori le-au fost toți cei peste 400 de invitați care și-au dorit să le fie aproape în cea mai fericită zi din viața celor doi îndrăgostiți.

Daniel Pavel și Ana Maria Pop sunt într-o relație din 2022, iar în acest an, la aproximativ o săptămână după ce Survivor România All Stars 2024 a ajuns la final și l-a desemnat drept mare câștigător pe Zanni, cei doi și-au unit destinele.

„Mie mi se pare totul foarte complicat. Probabil că e o opinie masculină foarte largă. Dar bucuria de pe figura miresei mele, a Anei, este extraordinară. De la aranjamente, cromatică, până la fluxul de oameni, în ce moment se întâmplă ce. Am prezentat evenimente, de la gale mari de șefi de stat și guvern, până la evenimente corporative, dar n-am fost niciodată protagonist”, spunea Daniel Pavel înainte de marele eveniment.

La doar câteva ore după ce prezentatorul de la Survivor România și aleasa inimii lui au spus „DA”, pe rețelele de socializare au început să apară și primele filmulețe și fotografii de la nunta anului 2024.

Chiar pe paginile lor de Instagram, cei doi miri au postat și un clip video cu momentul în care au spus „DA”. „DA = Daniel și Ana”, se arată în dreptul filmulețului de pe celebra rețea de socializare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Geta Ungurean (@getaungurean)