Home » Life & Style » Știri mondene » „Orice cal ajunge gloabă”! Din ce câștigă bani acum Vali Vijelie: „Am făcut eu socoteală”

„Orice cal ajunge gloabă”! Din ce câștigă bani acum Vali Vijelie: „Am făcut eu socoteală”

Ioncea Iulian / 09.07.2024, 12:10

Ajuns la 54 de ani, vârstă pe care a împlinit-o în urmă cu doar câteva zile, Vali Vijelie este, fără doar și poate, unul dintre cei mai cunoscuți maneliști din România.

Celebrul cântăreț, care de-a lungul anilor și-a încântat fanii cu melodiile pe care le-a lansat și cu toate cântările pe care le-a avut la diferite evenimente private, a început să câștige bani și din alte afaceri.

Așa cum a dezvăluit chiar el, și nu doar o dată, tatăl său l-a învățat, încă de când Vali Vijelie a început să câștige primii bani din muzică, să reinvestească sumele pe care le primea.

Invitat recent în podcastul pe care Mara Bănică îl are pe YouTube, celebrul manelist a spus că a ajuns să câștige mii de euro în fiecare lună după ce a cumpărat mai multe apartamente pe care le-a închiriat.

[rssfeed id='1612173855' template='list' posts=2]

Vali Vijelie câștigă mii de euro lunar din chirii

Chiar dacă inițial nu a vrut să-și asculte tatăl și a preferat să-și cumpere mașini, până la urmă Vali Vijelie a ținut cont de sfatul părintelui său. Și acum nu regretă deloc decizia pe care a luat-o.

„Eu mă gândeam tot timpul la ce tata mi-a spus: «Ai grijă ce faci în viață. Vinde vecinul de jos, cumpără tu»! Eu, în loc să mă duc să cumpăr apartament, m-am dus și am luat mașină. Mi-a zis tata: «Ai bani, cumpără»! I-am zis: «Ce să fac cu atâtea case?».

Am crescut mai mare, m-am căsătorit, fiind cu Carmen. Tata avea o vorbă. «Orice cal ajunge gloabă»! Am zis că trebuie să fac și eu ceva, când îmbătrânesc și nu mai pot, măcar să-mi vină și mie 100 de dolari. Am făcut eu socoteală, atunci am zis că 100 de dolari îmi ajung și de mâncare. «Dar dacă îmi vin 3.000 de dolari?»”, a spus Vali Vijelie pe YouTube.