Home » Life & Style » Știri mondene » Nimeni nu se aștepta la asta! Monica Anghel s-a apucat de un job la mare modă în ziua de azi: „Cu acte în regulă”

Nimeni nu se aștepta la asta! Monica Anghel s-a apucat de un job la mare modă în ziua de azi: „Cu acte în regulă”

Ioncea Iulian / 22.05.2024, 13:29

Considerată ani de zile una dintre cele mai mediatizate cântărețe și actrițe din România, Monica Anghel nu mai este atât de prezentă în ultima perioadă în lumina reflectoarelor.

Câștigătoare în anul 1996 la Festivalul Internațional „Cerbul de aur” și reprezentantă a României la Eurovision 2002, alături de Marcel Pavel, Monica Anghel s-a făcut remarcată și datorită prezenței sale în grupul de umor „Divertis”.

Recent, vedeta care în prima zi a lunii iunie va împlini 53 de ani a fost invitată în emisiunea lui Dan Capatos de la Antena Stars, acolo unde a vorbit despre schimbarea ei radicală din pucnt de vedere fizic.

Ce a făcut Monica Anghel după ce a slăbit

După ce a slăbit aproximativ 40 de kilograme, Monica Anghel a dezvăluit că a ajuns să aibă aceeași greutate ca la 24 de ani. Mai exact, cântărește 60 de kilograme.

„Am conștientizat că mă simt extraordinar de bine așa și, până la urmă, a fost o chestiune de sănătate. Eu dacă nu aveam problema aia cu coloana și nu-mi spunea domnul doctor care m-a și operat: «Dacă nu slăbești, o să vii la mine în fiecare an»… Mulțumesc pentru asta! Nici nu mai pot să mai mănânc lucruri care nu sunt ok”, a spus Monica Anghel la Xtra Night Show.

Mai mult decât atât, faimoasa artistă a afirmat că a devenit instructor de fitness, un job care este la mare modă în ziua de azi în special în rândul tinerilor.

„Da, sunt instructor de fitness. Cu acte în regulă, cu nota 10! Nu îmi deschid sală, am făcut pentru mine, ca să pot să merg la sală și să mă antrenez singură. Să știu exact ce am de făcut, astfel încât să nu mă accidentez. Să știu cum să lucrez toate grupele corect”, a mai afirmat Monica Anghel în emisiunea lui Dan Capatos.