Home » Life & Style » Știri mondene » Monica Gabor, pe urmele lui Irinel Columbeanu spre faliment? Ar fi rămas fără afaceri în SUA: Din ce câștigă vedeta bani în prezent

Monica Gabor, pe urmele lui Irinel Columbeanu spre faliment? Ar fi rămas fără afaceri în SUA: Din ce câștigă vedeta bani în prezent

Ioncea Iulian / 06.06.2024, 10:51

Căsătorită în trecut cu Irinel Columbeanu, alături de care are și o fiică, pe Irina, Monica Gabor a decis să plece în SUA după ce a divorțat de fostul afacerist.

În timp ce Irinel Columbeanu a rămas în România și a ajuns la faliment după ce și-a pierdut întreaga avere de peste 150 de milioane de euro, Monica Gabor a devenit iubita unui chinez plin de bani, Mr. Pink.

Pentru a nu sta degeaba în SUA, fosta soție a lui Irinel Columbeanu a încercat să dea lovitura în afaceri, mai ales că are lângă ea un bărbat potent financiar, care o poate ajuta oricând să pună bazele unei companii. Astfel, Monica Gabor a încercat să își facă o linie vestimentară. Însă, deoarece hainele nu s-au vândut, ea a renunțat la această afacere.

Nu i-a mers în afaceri

Apoi, se pare că actuala parteneră al ui Mr. Pink și-ar fi lansat o aplicație de live-streaming, după cum notează cei de la Cancan. Doar că nici de această afacere nu se mai ocupă Monica Gabor, semn că nu este foarte descurcăreață când vine vorba despre a avea propria ei firmă.

Cu toate acestea, aplicația ar fi fost vândută unor persoane din Asia, după cum afirmă Irinel Columbeanu.

„Ramona e cu parfumurile. Monica nu mai are nicio afacere. Ea e doar profesoară de engleză acum. Din ce știu eu, afacerea a vândut-o unor chinezi. Am auzit că aceasta ar fi actuala platformă TikTok, îmbunătățită”, a spus pentru sursa citată fostul milionar român.

Cert este că, la fel cum a pățit și Irinel Columbeanu, Monica Gabor nu a reușit să dea lovitura cu nicio afacere și a renunțat la toate, ajungând acum să câștige bani din meditații. Însă, spre deosebire de fostul ei soț, românca trăiește în continuare pe picior mare, deoarece iubitul ei, Mr. Pink, este foarte bogat.