Home » Life & Style » Știri mondene » „M-au înjurat în spatele camerei, sunt huligani”! Zanni, scandal cu Cristi Mitrea în emisiunea lui Măruță: „Nu ai bun simț”

„M-au înjurat în spatele camerei, sunt huligani”! Zanni, scandal cu Cristi Mitrea în emisiunea lui Măruță: „Nu ai bun simț”

Ioncea Iulian / 04.06.2024, 12:04

Ajuns la final pe 30 mai 2024, sezonul Survivor România All Stars și-a desemnat câștigătorul: Zanni!

La câteva zile după ce a pus mâna pe marele trofeu și pe cei 100.000 de euro care i se cuvin marelui câștigător, Zanni a fost invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, acolo unde a avut un dialog dur cu luptătorul Cristi Mitrea.

Deranjat de faptul că a fost atacat de Cristi Mitrea, Zanni nu s-a lăsat mai prejos și a ripostat și el prin intermediul unor declarații care s-au viralizat rapid.

„Îmi place la Zanni că știe să se motiveze și să motiveze pe alții. Nu îmi place caracterul lui, cum se exprimă și se comportă cu oamenii. Trăiești în bula ta și crezi că nimeni nu are dreptul să-și exprime părerea. Jumătate din oamenii de acasă nu te plac. Nu ai bun simț! Nu ești cizelat. Dezamăgitoare atitudinea lui Zanni. Nu am ce să zic”, a spus Cristi Mitrea la PRO TV, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Nu este prima dată când luptătorul îl atacă pe câștigătorul Survivor România All Stars 2024, fiind bine știut faptul că pe parcursul întregului concurs a avut declarații dure despre artist.

Ce replică i-a dat Zanni lui Cristi Mitrea

Printre altele, Zanni a dezvăluit că era înjurat în spatele camerelor de filmat la Survivor România All Stars 2024, dar și că, din punctul lui de vedere, și Ștefania Ștefan și Alex Delea meritau să câștige show-ul de la PRO TV.

„El să mă salute, să mă respecte, și atunci îl salut și eu pe el. El face show-uri pe seama mea. Acum mai nou se spun păcatele la Mitrea? Nu te-ai uitat la televizor! Dacă ați venit să fac eu show aici, nu fac show. Nu regret nimic din ce am spus. Ei m-au înjurat în spatele camerei, eu am fost transparent. Ei nu sunt ce vedeți voi la televizor! Sunt huligani! Pe câți oameni a reușit să păcălească Mitrea? De când ești tu lupul moralist? Cu ce drept stai pe scaunul acela?

Este adevărat că nu ai nevoie de un caracter prietenos ca să câștigi Survivor! Trebuie să-i elimini pe ceilalți! E un concept dureros, dar necesar. Trofeul i l-aș fi dat Ștefaniei Ștefan, ea a fost o femeie pură sufletește. Și Delea, care nu era cel mai bun sportiv, dar avea un caracter frumos. Cu TJ am avut o răceală pe care nu am înțeles-o, dar ne-am împăcat. Pe Iancu nu l-am văzut niciodată implicat pentru echipa sa”, a spus Zanni în emisiunea „La Măruță”.