Home » Life & Style » Știri mondene » Loredana Chivu, în cel mai minuscul costum de baie din această vară! Cum arată fosta asistentă TV: I s-a văzut tatuajul intim

Loredana Chivu, în cel mai minuscul costum de baie din această vară! Cum arată fosta asistentă TV: I s-a văzut tatuajul intim

Redactia Știri / 04.07.2024, 09:57

Fostă asistentă TV în emisiunea lui Dan Capatos, Loredana Chivu este, fără doar și poate, una dintre cele mai cunoscute femei din România.

Mediatizată foarte mult în timpul relației pe care a avut-o cu Leo de la Strehaia, dar și după ce s-a despărțit de acesta, Loredana Chivu știe cum să se facă remarcată.

Fosta vedetă de la Antena 1 este o prezență costantă în paginile tabloidelor, atât datorită aparițiilor ei din mediul online, cât și din cauza proceselor în care a fost implicată de-a lungul timpului.

Primește mii de like-uri de la fani

Recent, pe rețelele de socializare Loredana Chivu a început să posteze doar fotografii în costum de baie, semn că este foarte fericită că a venit vara și că temperaturile din termometre au crescut destul de mult.

Fie că vorbim despre Facebook sau Instagram, fosta asistentă de la „Un show păcătos” adună mii de like-uri în dreptul fotografiilor incendiare de pe plajă, iar în unele și-a lăsat la vedere chiar și tatuajele pe care în mod normal i le vede doar iubitul. Acestea se văd deoarece Loredana Chivu a ales costum de baie minuscule, care îi pun în evidență formele amețitoare!

„Căprioară”, „Ai un corp superb”, „Așa e moda acum, cu sutienul invers? Sau nu văd eu bine?”, „Zeiță” și „Bombă” au fost doar câteva dintre comentariile pe care Loredana Chivu le-a primit pe rețelele de socializare în dreptul imaginilor care s-au viralizat rapid.

Ce facultate a început Loredana Chivu

Chiar dacă a devenit cunoscută ca asistentă TV și ca iubita lui Leo de la Strehaia, Loredana Chivu, care are milioane de urmăritori în mediul online, a visat că va avea o meserie de succes.

Potrivit unor declarații pe care le-a dat în trecut într-o emisiune de la Antena Stars, vedeta a vrut să devină avocat!

„Am făcut un liceu economic. Am început Facultatea de Drept, la Sibiu, dar n-am terminat-o, deci nu pot să mă laud cu ea. Acum regret că nu m-am ţinut mai mult de şcoală, dar asta este. O să-i îndemn pe copiii mei să înveţe”, spunea Loredana Chivu.