Home » Life & Style » Știri mondene » Locul inedit în care Mircea Solcanu s-a întâlnit cu Tudor Chirilă: „Am vrut să țip! Special”

Locul inedit în care Mircea Solcanu s-a întâlnit cu Tudor Chirilă: „Am vrut să țip! Special”

Ioncea Iulian / 19.06.2024, 11:53

Plecat din televiziune în urmă cu aproximativ 10 ani, după ce a fost dat afară de la Acasă TV din cauza unor declarații pe care le-a făcut la acea vreme, Mircea Solcanu a revenit acum în atenția publicului.

Invitat în podcastul lui Cătălin Măruță, fostul prezentator TV a vorbit despre viața lui, dezvăluind că în urmă cu mai mulți ani a suferit o intervenție chirurgicală și a rămas parțial fără auz.

Mai mult decât atât, Mircea Solcanu a afirmat că, aflat într-un spital din Viena, el a fost vizitat de Vlad Voiculescu, fost ministu al Sănătății, și de Tudor Chirilă.

Mircea Solcanu, vizitat la spital de Tudor Chirilă

După cum spune Mircea Solcanu, el și Tudor Chirilă nu se cunoșteau personal, însă vizita pe care i-a făcut-o artistul a fost una foarte specială.

„Când m-am trezit din operație, m-au dus în camera mea și stăteam întins, că mă durea capul. De unde stăteam eu în pat vedeam ușa de la coridorul de la intrare. Și-l văd pe Vlad Voiculescu că intră și după el intră Tudor Chirilă. Am crezut că încă sunt anesteziat. Eu până atunci nu m-am văzut niciodată în viața mea cu Tudor Chirilă. Nu ne știam, dar îl știam ca artist. El probabil știa că sunt ăla de pe la televizor.

După mi-am dat seama că e pe bun și zic: «Băi, frate, ce mi-au pus de-l văd pe Tudor Chirilă?». El a zis: «Mă aflam la Viena și am aflat că te-ai operat și am venit să te văd»! Am vrut să țip pe holul spitalului: «Băi, la mine a venit Tudor Chirilă la spital». Deja nu mă mai durea nicio operație, deși nu trecuseră mai mult de 24 ore.

M-am dus cu el într-un loc special, unde puteai să vorbești, și tot nu-mi venea să cred! Vezi… am plecat eu singur, dar a venit Tudor Chirilă la mine la spital. El era prieten cu Vlad Voiculescu și așa a ajuns la mine la spital. A contat enorm că a venit. Am stat 10 zile în spital, dar în Viena e considerat mult”, a spus Mircea Solcanu în podcastul lui Cătălin Măruță.