Home » Life & Style » Știri mondene » La ce vrea să renunțe Lora după ce a amânat din nou nunta: „Mă gândesc! E mai complicat”

La ce vrea să renunțe Lora după ce a amânat din nou nunta: „Mă gândesc! E mai complicat”

Ioncea Iulian / 28.05.2024, 13:26

Într-o relație de mulți ani cu Ionuț Ghenu, Lora nu a mai ajuns în fața altarului, chiar dacă vorbește despre nuntă de foarte mult timp.

Anul trecut, celebra artistă afirma că 2024 va fi anul în care se va căsători din nou, după ce în trecut ea a avut și un mariaj cu Dan Badea. Însă iată că lunile au trecut, suntem la jumătatea anului, iar Lora și Ionuț Ghenu au anunțat că au amânat din nou marele eveniment.

După cum afirmă cântăreața, noua afacere în care și-au investit banii s-a dezvoltat foarte bine, astfel că le ocupă mult timp, așa că nu mai au timp și pentru ei. Iar din această cauză nunta a fost amânată. Din nou!

Ce gânduri are Lora

Chiar dacă nu se vor căsători nici în 2024, Lora anunță că lucrurile merg perfect în relație și că îl iubește foarte mult pe Ionuț Ghenu. Și, mai mult decât atât, se gândește să devină Laura Ghenu în toate actele, inclusiv în cele de artistă, după ce se vor căsători.

„Lipsa iubirii, să te trezești lângă cineva și să nu te mai iubească, asta e o temere. Când o să fie nunta mea, te anunț. Te anunț când o să fiu doamna Ghenu! Să știi că m-am gândit să-i iau numele. Mi-am făcut numerologia cu numele lui și e mai bine decât cu numele meu.

E posibil să renunț la numele meu, pentru Ionuț. Da, cred că aș face asta. Dar mă gândesc. Sunt multe acte care trebuie schimbate, de drepturi de autor și astea, e mai complicat la noi. Cu artistele e complicată treaba. Dar îl iubesc de nu mai pot”, a spus Lora pentru Cancan.