Home » Life & Style » Știri mondene » La asta chiar nu se aștepta nimeni! Ce i-au găsit oamenii legii în geantă celebrei Bia Khalifa: „Îl primisem din Albania”

La asta chiar nu se aștepta nimeni! Ce i-au găsit oamenii legii în geantă celebrei Bia Khalifa: „Îl primisem din Albania”

Ioncea Iulian / 20.06.2024, 11:31

În ultima perioadă, după ce a participat la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, show difuzat în anul 2022 de PRO TV, și după ce a avut o relație cu Fulgy, fiul Clejanilor, Bia Khalifa a cam dispărut din lumina reflectoarelor.

Devenită celebră datorită unei platforme pentru adulți, dar și după ce și-a făcut apariția pe scena iUmor aproape dezbrăcată, Bia Khalifa este din nou în centrul atenției în aceste zile.

Potrivit jurnaliștilor de la SpyNews, blonda ar fi aflat că are un dosar penal, după ce a fost prinsă pe aeroport cu un glonț în geantă! Pentru sursa citată, vedeta a povestit întreaga întâmplare, dezvăluind că nu este, de fapt, vorba despre niciun dosar penal.

Ce a spus Bia Khalifa

„Eu din presă am aflat că aș avea un dosar penal, m-am dus personal până la Judecătoria Buftea. Într-adevăr, a fost o procedură legală, pentru că mi-au confiscat un glonț. Îl aveam la mine, îl primisem cadou de la prietenii mei din Albania, pentru a-mi face un lănțișor. Oamenii legii mi l-au confiscat.

Totul s-a întâmplat în aeroport, la controlul de securitate. M-au întrebat ce e cu acest glonț. Le-am zis adevărul, că l-am primit cadou, să-mi fac lănțișor. Nu l-am ascuns, dacă era să ascund ceva, cu siguranță îl ascundeam, îl băgam la bagajul de cală sau nu-l luam cu mine. Nu știam că nu e voie. În Tirana nu m-au oprit, doar în România. Se pare că doar în România au ceva cu mine.

Mi-au zis că nu am niciun dosar penal, niciun cazier penal, nu trebuie să te prezinți niciunde, avocații mi-au spus să stau liniștită, că nu e absolut nimic în neregulă. Nu a fost niciun proces, niciun dosar, a fost pur și simplu o confiscare, ca și cum ar fi confiscat-o o sticlă de apă”, a afirmat Bia Khalifa.