Home » Life & Style » Știri mondene » Ipoteză șocantă: Huiduielile împotriva lui Babasha, moment regizat de Chris Martin? Ce ar fi făcut solistul trupei Coldplay înainte de concert

Ipoteză șocantă: Huiduielile împotriva lui Babasha, moment regizat de Chris Martin? Ce ar fi făcut solistul trupei Coldplay înainte de concert

Ioncea Iulian / 19.06.2024, 16:48

În urmă cu aproximativ o săptămână, România s-a împărțit în două tabere, după ce Babasha a fost huiduit de către publicul de pe Arena Națională, în timpul concertului pe care Coldplay l-a susținut în București pe 12 iunie 2024.

Deranjați că pe scenă, alături de Chris Martin, a urcat un manelist din România, cei din public au început să huiduie și să fluiere, iar solistul trupei Coldplay a dezvăluit a doua zi că a fost șocat de modul în care spectatorii au reacționat.

Zilele au trecut, iar Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal din România, a dezvăluit că el este sigur că tot ce s-a întâmplat la concert a fost bine planificat de către cei din trupa Coldplay.

„În momentul în care a ales unul care e la facultate, mi-am dat seama că nimic nu e întâmplător. Așa îl luau pe Guță sau pe Vijelie, dar ei au luat unul care studiază”, a spus Mitică Dragomir.

De ce a fost huiduit Babasha

Apoi, fostul șef de la LPF a afirmat că totul ar fi fost pus la cale de solistul Chris Martin, care a vrut astfel să creeze un moment viral, despre care să se vorbească în toate colțurile lumii.

Iată mai jos ce a mai spus Dumitru Dragomir pentru Fanatik:

„Uite ce poate să-ți facă publicitatea negativă! Crezi că la Babasha a fost totul întâmplător? Nu! Vedeți-vă de treabă. A fost totul calculat! Chris Martin a gândit asta, a spus: «Puneți 100 de oameni într-un colț, nebuni, să-l huiduie când începe să cânte. Să vedeți cum începe tot stadionul»!

Oamenii sunt ca oile, suntem animale și noi. Românul e ca și clătita, uite așa se întoarce. Fac un pariu cu voi, pun toată averea mea contra 10 dolari că totul a fost planificat. Unii au luat plasă și au început să scrie pe rețelele de socializare, după s-au retras imediat. Dacă unul sare în baltă, sărim toți.

Au vrut să scoată în evidență etnia și manelele. Ciufuții zic că nu ascultă manele, dar nu există distracție în Europa fără manele. Am fost la Londra într-un club și 60% s-au cântat numai manele românești. În Italia sunt 30% manele românești, nu mai spun de Spania. Am fost și în Portugalia într-un club și ăia cereau numai manele.

Dacă nu ai o publicitate negativă, să mai fie și unii care te înjură, înseamnă că nu e omenește. Înseamnă că ești mașină. 3.000 de ani dacă trăiește, nu are nevoie decât să învețe cântece și trăiește boierește. Chris Martin l-a făcut om! Coldplay a vrut să dea drumul unui gen de muzică acceptat în toată lumea. Spectacolul din România a fost filmat și este dat în cel puțin jumătate din globul pământesc. Comentariul e pe toată planeta”