Home » Life & Style » Știri mondene » Incident incredibil! Fotbalist luat de poliție direct de la petrecerea Generației de Aur: „Au venit după mine, m-au urmărit”

Incident incredibil! Fotbalist luat de poliție direct de la petrecerea Generației de Aur: „Au venit după mine, m-au urmărit”

Redactia Știri / 28.05.2024, 10:38
Incident incredibil! Fotbalist luat de poliție direct de la petrecerea Generației de Aur: „Au venit după mine, m-au urmărit”

Generația de Aur a fotbalului românesc, echipa care a bucurat o întreagă țară, și-a făcut meciul de retragere pe 25 mai 2024, la 30 de ani de la cea mai mare performanță obținută de națională.

După ce au bătut recordul de audiență de pe Arena Națională, fotbaliștii, printre care s-au aflat Gică Hagi, Gică Popescu, Ilie Dumitrescu, Bogdan Stelea, Dorinel Munteanu sau Miodrag Belodedici, s-au retras la un restaurant, pentru a petrece împreună.

Din păcate pentru el, Miodrag Belodedici a avut parte de o supriză deloc plăcută. Imediat după ce a ieșit din restaurant, o mașină de poliție a plecat în urmărirea lui.

Miodrag Belodedici a rămas fără permis

[rssfeed id='1612173855' template='list' posts=2]

„M-au oprit când am ieșit de la restaurant, de la petrecere. Am plecat pe la ora trei și ceva. Au venit după mine și m-au oprit. Au stat acolo și au așteptat la pândă. M-au urmărit cu mașina poliției, cu girofar, cam 100 de metri, din spate.

Am băut două șprițuri cu băieții. După ce am fost oprit de poliție, m-au pus să suflu și am ieșit cu alcoolemie 0,08. Îți dai seama ce beat eram eu? Sigur, e contravenție. Am fost dus la poliție, m-au ținut două ore acolo, mi-au scos sânge. Le-am spus că nu sunt beat, că pot sta și într-un picior. Și mi-au luat carnetul pentru 90 de zile”, a spus Miodrag Belodedici.

Din câte se pare, fostul internațional român a primit și o amendă de 1.485 de lei, pe lângă suspendarea permisului de conducere pentru 90 de zile.

„La data 26 mai a.c., în jurul orei 03.30, poliţiştii Brigăzii Rutiere, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au oprit pentru control un autovehicul pe o strada din sectorul 1 din municipiul Bucureşti.

Poliţiştii rutieri au procedat la testarea conducătorului autovehiculului cu aparatul alcooltest care a indicat o valoare de 0,09 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul autovehiculului a solicitat recoltarea de mostre biologice, fiind condus la sediul INML”, a fost comunicatul pe care l-a transmis poliția.