Home » Life & Style » Știri mondene » Iancu Sterp, scandal monstru la PRO TV: „Zanni avea mâncare și telefon la Survivor”! Ce au făcut cei din staff: „Fals și pervers”

Iancu Sterp, scandal monstru la PRO TV: „Zanni avea mâncare și telefon la Survivor”! Ce au făcut cei din staff: „Fals și pervers”

Ioncea Iulian / 11.06.2024, 13:00

Show-ul Survivor România All Stars 2024, difuzat de PRO TV în perioada ianuarie – mai a ajuns la final, iar Zanni a fost cel desemnat de către public drept marele câștigător.

Chiar dacă au trecut aproximativ două săptămâni de la marea finală, iată că Survivor România All Stars 2024 încă are ecouri în presa tabloidă din România.

Invitat recent în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV, Iancu Sterp a făcut unele acuze incredibile la adresa lui Zanni, despre care a spus inclusiv că este fals și pervers.

Iancu Sterp, atac dur la adresa lui Zanni

„El a fost eliminat! Asta m-a deranjat foarte tare și o să spun adevărul. Zanni a spus că eu am stat pe spate și mă uitam la Războinici cum se bat. A fost exact invers. Zanni avea pachet săptămânal de mâncare, avea telefon. Cei din staff-ul Survivor nu știau. Bănuiau, dar nu l-au prins niciodată!

Nu ne dădea nimeni în plus de mâncare, dar dacă noi ne fofilam pe ici, pe colo, poate reușeam. Eu mă duceam noaptea la furat, la tomberon, și mai găseam sandwich. Echipa de producție arunca la gunoi, pentru că nu mai știau”, a spus Iancu Sterp.

Deranajat că a terminat pe locul 2, în spatele lui Zanni, fratele lui Culiță Sterp nu l-a menajat deloc pe câștigătorul Survivor România All Stars 2024 și l-a dat de gol pe acesta.

„Era un localnic de acolo, îi dăduse bani de la început. Mi-am rupt picioarele, fugeam să caut de mâncare. El stătea pe spate, venea pachetul și avea și telefon. În fiecare luni, când mergea să își ia pachetul, el stătea pe telefon 1-2 ore, cât voia el.

Zanni a făcut-o la un moment dat pe Ștefania Ștefan caracatiță. A văzut că lumea îl critică că a făcut-o caracatiță. A venit supărat și a spus ce zice lumea despre el, că a făcut-o așa. Când a fost la duel cu Ștefania Ștefan, Zanni a spus că e cu o fată superbă la duel. Și-a schimbat imediat atitudinea. Vedea ce zice lumea și știa cum să se comporte mereu, pentru că era la curent cu tot ce se întâmplă”, a mai afirmat Iancu Sterp.