Home » Life & Style » Știri mondene » Gina Pistol, noua prezentatoare de la MasterChef? „Sunt pregătită să mă întorc”

Gina Pistol, noua prezentatoare de la MasterChef? „Sunt pregătită să mă întorc”

Ioncea Iulian / 13.06.2024, 12:46

O apariție rară împreună la petrecerile mondene din Capitală, Smiley și Gina Pistol au surprins audiența când au acceptat invitația Irinei Voinea de a-i fi alături la un eveniment.

Zilele trecute, cele două vedete au oferit mai multe interviuri, după ce jurnaliștii au profitat că i-au prins la un eveniment monden din București, organizat de celebra creatoare de modă.

Așa cum era de așteptat, pe lângă întrebările despre familie și vacanță, ținând cont că a venit perioada concediilor, Smiley și Gina Pistol au fost întrebați și despre cariera lor în televiziune.

Gina Pistol vrea să revină în televiziune

Ținând cont că nu a mai apărut la TV de aproximativ un an, jurnaliștii de la Ciao au întrebat-o pe Gina Pistol cât timp mai are de gând să stea „pe bară”. Iar răspunsul ei a fost unul surprinzător.

„Am decis, corpul mi-a spus că este timpul să iau o pauză și cumva, uitându-mă la copil și la familia pe care abia o formam așa, am considerat că este mai bine să stau acasă. Era mai bine și pentru mine și pentru noi trei și mi-a făcut bine pauza asta. Acum, să vedem, nu știu să vă zic. Eu acum sunt pregătită să mă întorc. Mai trebuie să merg puțin la sală și la solar! Sunt pregătită să mă întorc”, a afirmat Gina Pistol.

Astfel, este posibil ca în curând vedeta să apară din nou pe micile ecrane, însă nu se știe exact la ce televiziune și la ce format. Asta deoarece locul ei la Asia Express și Chefi la Cuțite a fost luat de Irina Fodor. Și, mai mult decât atât, jurații din emisiunea culinară, Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea s-au mutat la MasterChef, emisiune de la PRO TV!

În mediul online deja au apărut zvonuri că Gina Pistol va prezenta MasterChef, urmând să semneze cu postul la care au ajuns foștii ei colegi, dar la care lucrează și soțul ei, Smiley.