Home » Life & Style » Știri mondene » Fotografie superbă cu Irina Columbeanu postată de Monica Gabor pe Instagram! A adunat mii de like-uri în câteva ore

Fotografie superbă cu Irina Columbeanu postată de Monica Gabor pe Instagram! A adunat mii de like-uri în câteva ore

Ioncea Iulian / 11.07.2024, 15:14

Ajunsă la 17 ani, vârstă pe care a împlinit-o în luna ianuarie, Irina Columbeanu îi calcă deja pe urme mamei ei: nu doar o dată, tânăra domnișoară a fost protagonista unor ședințe foto incredibile.

În această vară, după ce a venit în vacanță în România, unde a stat aproximativ o lună, fiica lui Irinel Columbeanu a oferit un interviu în revista Ok Magazine, dar a făcut și o ședință foto.

Chiar după ce Irina Columbeanu a părăsit România, Monica Gabor a postat pe pagina ei de Instagram o fotografie cu fiica ei, poză realizată pentru pictorialul din revistă.

Imagine apreciată de mii de fani

[rssfeed id='1612173855' template='list' posts=2]

„Fiica visurilor mele. Prietenul pe care oricine ar iubi să-l aibă. Unica Irina Columbeanu”, a scris Monica Gabor în dreptul fotografiei.

Așa cum era de așteptat, fanii s-au înghesuit să apeze butonul like, astfel că imaginea a adunat peste 6.000 de like-uri în doar câteva ore. Iar fanii au lăsat și mai multe comentarii în dreptul acesteia.

„E superbă”, „O frumusețe”, „Ai crescut un copil minunat”, „Ajută-l pe tatăl tău” și „Are un suflet atât de bun” au spus internauții care au văzut poza cu Irina Columbeanu, de pe contul Monicăi Gabor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @monicagabor888