Home » Life & Style » Știri mondene » Fosta soție a lui Bordea nu se mai ascunde! Mesaj pentru amantul care i-a devenit iubit: Toată lumea a văzut ce i-a scris Livia lui Spike

Fosta soție a lui Bordea nu se mai ascunde! Mesaj pentru amantul care i-a devenit iubit: Toată lumea a văzut ce i-a scris Livia lui Spike

Redactia Știri / 09.07.2024, 10:37

În urmă cu aproximativ un an, Cătălin Bordea dezvăluia că divorțează de soția lui, Livia, iar întreaga țară era uimită de acest lucru, deoarece se știa că actorul își iubește foarte mult partenera.

Din păcate, tabloidele au dezvăluit că Bordea a aflat, imediat după ce s-a întors de la America Express, show pe care l-a câștigat alături de Nelu Cortea, că Livia l-a înșelat cu Spike, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui, care i-a fost și cavaler de onoare la nuntă.

De atunci, Livia și Spike formează un cuplu, însă relația lor este ținută departe de ochii publicului. Chiar dacă lumea comentează în continuare subiectul!

Iată că recent fosta soție a lui Cătălin Bordea și-a surprins fanii din mediul online, după ce a decis să posteze pe Instagram o fotografie în care apare alături de Spike. Mai mult decât atât, ea a avut și un mesaj emoționant pentru actualul ei partener.

[rssfeed id='1612173855' template='list' posts=2]

Livia Eftimie, mesaj pentru Spike

„I forgive the world because it has you” a scris Livia pe Instagram. Un mesaj care poate fi tradus: „Iert lumea doar pentru că și tu faci parte din ea”.

Fără doar și poate, mesajul pe care fosta soție a lui Bordea l-a scris pe rețelele de socializare are legătură cu faptul că foarte multă lume a atacat-o în mediul online după ce s-a despărțit de comediant și a început relația cu Spike.

În doar câteva ore, postarea făcută de Livia pe Instagram a adunat aproape 1.000 de like-uri și câteva zeci de comentarii, cele mai multe pozitive, prin care fanii o felicitau că este fericită.