Home » Life & Style » Știri mondene » Elena Merișoreanu l-a dat de gol pe Jador! Ce se întâmplă în relația lui cu Oana Ciocan: „Să-l văd însurat, dar nu prea cred că face”

Elena Merișoreanu l-a dat de gol pe Jador! Ce se întâmplă în relația lui cu Oana Ciocan: „Să-l văd însurat, dar nu prea cred că face”

Ioncea Iulian / 23.05.2024, 10:23

Odată cu ediția din acest an a show-ului Survivor România, care s-a numit All Stars, PRO TV a adus în fața publicului un nou cuplu monden.

Jador și Oana Ciocan, căci despre ei este vorba, s-au cunoscut înainte de a pleca în Republica Dominicană, la controlul medical pentru Survivor România All Stars 2024, iar de atunci sunt de nedespărțit.

În cadrul emisiunii de la PRO TV, după ce a fost dat afară din concurs, manelistul a cerut-o în căsătorie pe Războinică, iar toată lumea a început să vorbească tot mai des despre nunta lor. Însă Elena Merișoreanu, bună prietenă cu Jador, crede că marele eveniment nu va avea loc prea curând!

Jador nu face nunta prea curând

„Am mai vorbit cu Jador. Am auzit că se însoară, că-l pune naș pe Moroșanu. I-am felicitat și pe el și pe Moroșanu și mi-au mulțumit. Mi-a zis Jador: «Sper că nu faci pe nebuna să nu vii»! Măi, să-l văd însurat, dar nu prea cred că face curând! Eu, dacă merg, mă duc invitată la masă. Dar, dacă mă cheamă să cânt, cânt. O să fie destui soliști acolo, îți dai seama, alte genuri de muzică”, a spus Elena Merișoreanu la Fanatik.

Apoi, ea a dezvăluit și ce părere are despre Oana Ciocan și cum a poreclit-o. Mai mult decât atât, cântăreața de muzică populară a afirmat că Războinica de la Survivor este foarte apreciată de către familia lui Jador.

„Fata aia e o scumpă! «Pufuleț» îi zic, mi-e dragă! O văd atâta de… parcă e un fulg care zboară așa ușor. E scumpă și se iubesc. Sunt tineri amândoi și eu cred că el e un familist convins. Sunt convinsă! Părinții lui o plac pe ea și ăsta e mare lucru. Că el ascultă de familie și nu-i nimic rău în toată treaba asta”, a mai afirmat Elena Merișoreanu pentru sursa citată.