Home » Life & Style » Știri mondene » E oficial! Jador s-a despărțit de Oana Ciocan: „E mai bine pentru el”. Cine l-a dat de gol pe artist

E oficial! Jador s-a despărțit de Oana Ciocan: „E mai bine pentru el”. Cine l-a dat de gol pe artist

Ioncea Iulian / 09.07.2024, 14:38

Show-ul Survivor România All Stars 2024 a fost unul care nu va fi uitat prea curând de Jador și de Oana Ciocan, care au făcut parte din tabere diferite: el a fost la Faimoși, ea la Războinici.

În ciuda faptului că în concurs nu au fost în aceeași echipă și nici nu s-au intersectat în aceeași perioadă a show-ului, Jador și Oana Ciocan au dezvăluit că formează un cuplu! Relație care a început în momentul în care ei se aflau în București și semnau contractul pentru a pleca în Republica Domnicană.

La PRO TV, în timpul Survivor România All Stars 2024, producătorii au realizat și un moment special, în cadrul căruia Jador a cerut-o pe Oana Ciocan în căsătorie. Și toată lumea spera că ei vor ajunge în fața altarului.

Jador și Oana Ciocan nu mai formează un cuplu

[rssfeed id='1612173855' template='list' posts=2]

Iată însă că la doar câteva luni după ce s-au întors în România, Faimosul și Războinica s-au despărțit. Și, ceea ce inițial părea doar un zvon, a fost confirmat recent.

Potrivit jurnaliștilor de la Cancan, despărțirea dintre Jador și Oana Ciocan este definitivă. Iar despre acest lucru a vorbit Camelia Dumitrache, nimeni alta decât sora manelistului.

„Jador s-a despărțit de Oana definitiv. E mai bine așa pentru el. Știu ei mai bine ce a fost. Nu vreau să intru în viața lor. Atât am avut de spus”, a spus sora lui Jador pentru sursa citată.