Home » Life & Style » Știri mondene » Dormeau concurenții la hotel? Dezvăluiri incredibile de la Survivor: „Aveau pachețel”! Acum s-a aflat ce se întâmpla în spatele camerelor de filmat

Dormeau concurenții la hotel? Dezvăluiri incredibile de la Survivor: „Aveau pachețel”! Acum s-a aflat ce se întâmpla în spatele camerelor de filmat

Ioncea Iulian / 19.06.2024, 13:27

Survivor România All Stars 2024 a ajuns la final pe 30 mai, însă show-ul de la PRO TV încă are ecouri în mediul online.

Deranjat de faptul că Zanni a fost desemnat marele câștigător de la Survivor România All Stars 2024 și el a terminat doar pe poziția a doua, Iancu Sterp a postat pe YouTube un clip video în care îl atacă în termeni duri pe Faimos.

„Am ajuns în finală pe barba mea, tot ce am făcut în concurs a fost pe barba mea, am fost tare și pe viteză, îndemânare. Sunt unii care comentează că am fost la coada clasamentului, dar niciodată nu am fost. A fost o perioadă în care am fost în picaj, dar jocurile importante le-am câștigat.

Zanni a spus că pe mine m-a ținut echipa în spate, în timp ce el s-a aruncat în cap pentru echipa sa. Ei bine, nu a fost așa, echipa lui s-a aruncat în cap pentru el, o învelea el să fie frumos. El și încă câțiva de-ai lui aveau pachețel săptămânal, stăteau pe internet, eu am recunoscut că mergeam să fur și chiar m-am chinuit, am împărțit tot cu echipa mea”, a spus Iancu Sterp.

Iancu Sterp a spus ce s-a întâmplat la Survivor

Aceasta nu este prima dată când Războinicul îl acuză pe Faimos că a primit mâncare și că avea telefon mobil, doar că de această dată Iancu Sterp afirmă că și alți membri din echipa lui Zanni beneficiau de tratament preferențial, fără a le rosti însă numele acestora.

Chiar dacă face niște acuzații foarte grave, Iancu Sterp afirmă că Războinicii și Faimoșii nu dormeau la hotel, ci erau obligați să stea în jungla din Republica Dominicană. Mai mult decât atât, el afirmă că producția nu știa că Zanni are mâncare.

„Survivor este pe bune 100%, producția este pe bune, nu am dormit niciodată la hotel, nu am mâncat niciodată în plus, decât atunci când am câștigat. Toată lumea este băgată în ședință înainte și cunoaște consecințele dacă nu respectă formatul. Din privința producției, totul este 100%, doar că ce v-am mai spus eu este ce am reușit să facem fără să știe producția și paznicii. Ce am reușit eu să fur, a fost fără să știe nimeni. Am fost bănuit, dar niciodată prins”, a mai afirmat Iancu Sterp pe YouTube.