Home » Life & Style » Știri mondene » Din ce câștigă bani noua iubită a lui Gabi Bădălău. Daria are zeci de mii de fani pe care-i face fericiți

Din ce câștigă bani noua iubită a lui Gabi Bădălău. Daria are zeci de mii de fani pe care-i face fericiți

Ioncea Iulian / 20.06.2024, 12:16

După ce a avut timp de mai mulți ani o relație cu Bianca Drăgușanu, de care s-a despărțit de mai multe ori și de fiecare dată s-au împăcat, iată că acum Gabi Bădălău s-a decis să își schimbe viața.

Prezent recent la un eveniment monden, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu a surprins pe toată lumea, deoarece a venit însoțit de o femeie misterioasă.

La insistențele reporterilor care erau prezenți la petrecere, Gabi Bădălău a dezvăluit că tânăra misterioasă este noua lui iubită, astfel că Bianca Drăgușanu este istorie pentru el!

„Foarte bine. Daria o cheamă! Da, mulțumim frumos. Urmează să ne distrăm de acum încolo. Bianca are un iubit de șase luni și am aflat și eu acum. Întrebați-o pe ea mai bine”, a spus Gabi Bădălău pentru SpyNews.

Sursa citată notează că noua iubită a lui Gabi Bădălău are peste 80.000 de urmăritori pe rețelele de socializare, iar meseria ei este una care a pornit de la o simplă pasiune.

Din câte se pare, Daria pictează și desenează, astfel că toate creațiile ei, mai exact tablouri, sunt vândute în toate colțurile lumii, după cum s-ar fi lăudat chiar tânăra pe rețelele de socializare.

Cum a reacționat Bianca Drăgușanu când i-a văzut

Cei de la SpyNews mai notează că fanii pe care noua iubită a lui Gabi Bădălău îi are în mediul online sunt foarte mulțumiți de creațiile ei, astfel că au foarte multe cuvinte de laudă la adresa Dariei.

Prezentă și ea la evenimentul monden la care Gabi Bădălău a apărut cu noua lui iubită, Bianca Drăgușanu a negat afirmațiile pe care le-a făcut fostul ei partener, afirmând că ea nu are niciun iubit în prezent.

„Nu este adevărat! Dacă aveam iubit, eram cu el aici. Disperarea dintr-un om sau nesiguranța vorbește. Nu mă interesează să discut declarațiile unui om care sunt tendențioase și nu le înțeleg”, a spus Bianca Drăgușanu la Antena Stars.