Home » Life & Style » Știri mondene » Din ce câștigă bani fiica lui Ion Țiriac! Ioana s-a angajat în Emiratele Arabe Unite

Din ce câștigă bani fiica lui Ion Țiriac! Ioana s-a angajat în Emiratele Arabe Unite

Ioncea Iulian / 15.07.2024, 12:50

Ioana, singura fiică a lui Ion Țiriac, pare că stă departe de averea impresionantă a părintelui ei și încearcă să își creeze propriul drum prin viață.

Născută pe 19 iulie 1997, Ioana Țiriac a studiat în Statele Unite ale Americii, iar de ceva vreme pare că s-a mutat în Dubai, acolo unde încearcă să-și creeze un nume pe piața imobiliară.

Dată de gol de Sophie Ayad, mama ei, Ioana Țiriac se pare că a devenit agent imobiliar în Emiratele Arabe Unite, la una dintre cele mai importante firme din domeniu.

Ioana Țiriac s-a angajat în Emiratele Arabe Unite

[rssfeed id='1612173855' template='list' posts=2]

Decizia luată de Ioana, fiica lui Ion Țiriac, arată că ea vrea să-și câștige singură banii și nu să trăiască din averea tatăl lui, care se ridică la peste 2 miliarde de euro.

În urmă cu aproximativ șase ani, fostul jucător de tenis, care între timp a devenit unul dintre cei mai prosperi oameni de afaceri din lume, afirma că este mândru de felul în care a crescut fiica lui.

„Bănuiesc că un copil norocos este cel care are posibilitatea în tinereţea lui să crească într-un mod logic şi normal. Faptul că a învăţat că întotdeauna există cineva care are nevoie mai mult decât are ea de anumite lucruri sau de lucrurile normale în viaţă, a ajutat-o de la o vârstă foarte fragedă”, spunea Ion Țiriac în anul 2018 despre Ioana, fiica lui.