Home » Life & Style » Știri mondene » Diana Șoșoacă, apariție incredibilă pe cal, în pădure: „Vine cu amazoanele, să distrugă cloaca”

Diana Șoșoacă, apariție incredibilă pe cal, în pădure: „Vine cu amazoanele, să distrugă cloaca”

Redactia Știri / 04.06.2024, 09:47

Loulou, pe numele ei real Andreea Lazăr, care nu este nimeni alta decât iubita lui Luis Lazarus, a lansat o nouă melodie care s-a viralizat rapid în mediul online.

Piesa intitulată „Vine Șoșoaca” are și videoclip oficial postat pe YouTube, iar în doar câteva zile a adunat aproape 200.000 de vizualizări.

Așa cum se poate observa încă din titlul melodiei, aceasta este creată special pentru Diana Iovanovici-Șoșoacă, avocată care a ajuns senator din partea AUR, dar care și-a creat propriul partid, SOS, după ce a fost exclusă de George Simion.

Cum apare Diana Iovanovici-Șoșoacă în videoclip

[rssfeed id='1612173855' template='list' posts=2]

„Hai să facem iar Revoluție, ultima soluție. Să scăpăm de orice prostituție. Vine Șoșoaca, să distrugă cloaca. Vine, vine cu amazoanele. Hai la Revoluție. Vine, vine cu amazoanele. Vine Șoșoaca, să distrugă cloaca”, sunt unele dintre versurile melodiei.

La finalul videoclipului, Diana Iovanovici-Șoșoacă vine alături de Loulou prin pădure, fiecare dintre ele călărind câte un cal.

„Până aici! Nu se mai poate. E destul”, spune Diana Iovanovici-Șoșoacă în videoclip, imediat după ce apare și ea în imagini. Iar apoi se termină melodia!