Home » Life & Style » Știri mondene » Detalii neștiute din familia Ferrari! Romina Gingașu a spus ce n-au voie să facă femeile: „Nu ne atingem de chestiile bărbaților”

Detalii neștiute din familia Ferrari! Romina Gingașu a spus ce n-au voie să facă femeile: „Nu ne atingem de chestiile bărbaților”

Ioncea Iulian / 15.07.2024, 13:13

În anul 2017, pe când lucra pentru un producător canadian de avioane de afaceri, românca Romina Gingașu l-a cunoscut pe Piero Ferrari, unul dintre moștenitorii celebrului imperiu auto italian.

La doar câțiva ani de când s-au întâlnit prima dată, Romina Gingașu și Piero Ferrari s-au căsătorit, iar în ultima perioadă, cei doi soți au venit tot mai des în România, unde au promovat și filmul despre familia italianului.

Căsătoriți din anul 2021, Romina Gingașu și Pero Ferrari trăiesc o viață de lux, însă încearcă să rămână cu picioarele pe pământ și să pară cât mai modești.

Ce nu are voie să facă Romina Gingașu

[rssfeed id='1612173855' template='list' posts=2]

Spre exemplu, într-un interviu oferit televiziunii PRO TV, Romina Gingașu a dezvăluit că ei nu merg cu mașini Ferrari decât sâmbăta și că femeile nu au voie să conducă bolizii familiei.

„Eu n-am voie să-i ating vreun Ferrari. Dacă zgârii un Ferrari, atunci scade valoarea mașinii. De ce? Pentru că valoarea unui Ferrari ține de vopseaua originală. Așa că, noi, femeile, nu ne atingem de chestiile bărbaților. Eu merg doar cu șofer. Dar să știți că nu prea merg cu Ferrari. Noi trăim o viață modestă. Spre exemplu, cu Ferrari-ul mergem doar sâmbăta. Eu mă preocup mai mult de treburile mele”, a spus Romina Gingașu.