Home » Life & Style » Știri mondene » Dana Budeanu, atac la Ciprian Marica! Ce a putut să spună despre fostul fotbalist după ce l-a văzut la PRO TV: „Vă iau ăștia la circ”

Dana Budeanu, atac la Ciprian Marica! Ce a putut să spună despre fostul fotbalist după ce l-a văzut la PRO TV: „Vă iau ăștia la circ”

Ioncea Iulian / 21.06.2024, 11:25

Odată cu începerea Campionatului European de Fotbal din Germania, PRO TV a anunțat că a semnat cu mai mulți foști fotbaliști pe post de specialiști.

Înainte și după meciurile de la EURO 2024, moderatorii Costin Ștucan și Cătălin Oprișan îi au alături de ei, în diferite formule, pe Ciprian Marica, Laurențiu Reghecampf, Răzvan Raț și Florin Răducioiu.

Zilele trecute, după ce l-a văzut pe Ciprian Marica la PRO TV, Dana Budeanu a avut un comentariu acid la adresa acestuia. Asta după ce mai mulți dintre cei din studio au dezvăluit că pe internet lumea le comentează ținutele și faptul că au existat zile în care nu au purtat șosete sau au avut unele foarte scurte.

„Dacă vă dă Marica costumele lui, vă iau ăștia la circ pe loc”, a scris Dana Budeanu pe Instagram, iar postarea a adunat câteva mii de like-uri din partea internauților.

Nu este prima dată când Dana Budeanu se uită la emisiunile sportive sau la meciurile de fotbal, deoarece și în trecut, când Real Madrid a jucat împotriva celor de la Manchester City, vedeta a avut un comentariu dur la adresa lui Emil Grădinescu și a lui Bogdan Cosmescu.

„Doresc să anunț comentatorii de fotbal că la meciuri se uită și copii minori! Așadar, nu ne interesează cum a povestit nevasta nu știu cărui fotbalist cum a satisfăcut-o pe ea alt fotbalist cât fostu’ în trei ani. Opriți microfoanele și vorbiți despre nevestele de fotbaliști, dacă nu vă puteți abține! La meciuri, repet, se uită și copii! Asta ca să nu intru și-n alte tâmpenii pe care le-am auzit”, spunea Dana Budeanu în trecut.